5 tips voor moederdagcadeaus in en rondom het huis

Het is bijna Moederdag! In dit artikel geven we je 5 tips voor moederdagcadeaus in en rondom het huis.

Tip #1 – Geurstokjes

In ieder huis komen wel eens geuren voor die iets te veel overheersen. Of het ruikt altijd hetzelfde, maar niet helemaal fris. Geurstokjes kunnen in dat geval voor een verfrissende geur in huis zorgen. Er zijn allerlei soorten en maten verkrijgbaar, bijvoorbeeld die van Rituals.

Tip #2 – Tekstbordjes

Als je verwacht dat je moeder, schoonmoeder of oma het leuk zou vinden om een tekstbordje te krijgen, kijk dan eens online rond of ga naar een gezellige woonwinkel. Er is voor iedere situatie wel zo’n bordje verkrijgbaar.

Tip #3 – Vogelhuisje

Een vogelhuisje is erg leuk voor in de tuin, maar ook heel prettig voor de vogels. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker plekjes vinden om te nesten en te schuilen. Als je moeder graag meer volgens in de tuin wil, is een vogelhuisje een ideaal cadeau.

Tip #4 – Theepakket

Welke moeder houdt er nou niet van een lekker kopje thee? Met een theepakket dat bij haar smaak past zit je altijd goed.

Tip #5 – Gepersonaliseerde fotomok

Een mok met eigen foto’s en tekst krijgen, dat is toch gaaf? Een persoonlijker cadeau kan haast niet. En als je het combineert met het theepakket, dan heeft ze gelijk een mok om uit te drinken. 😉

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?