5 tips voor vaderdagcadeaus in en rondom het huis

Moederdag is nog maar net achter de rug, en het is al bijna Vaderdag! In deze blog geven we je 5 tips voor vaderdagcadeaus in en rondom het huis.

Tip #1 – Barbecueaccessoires

In principe heb je voor barbecueën niet veel nodig, maar er bestaan accessoires die zomaar eens heel handig kunnen zijn. Denk aan een grillbestekset, brikettenstarter of barbecueschort.

Tip #2 – Kluscadeau

Of hij nu houdt van klussen of niet, af en toe is in elk huis wel eens nodig. Voor verschillende werkzaamheden zijn vaak verschillende gereedschappen of materialen nodig. Een kluscadeaukaart komt dan goed van pas!

Tip #3 – Gereedschapskoffer

Gereedschap is er in allerlei soorten en maten, vandaar dat er zelfs gereedschapskoffers bestaan. Een stoer cadeau dat in diverse typen te verkrijgen is.

Tip #4 – Opblaasbare jacuzzi

Een cadeau van een iets luxer kaliber is een opblaasbare jacuzzi. Lange zomeravonden in de verwarmde hottub met bubbels. Zie jij pa al genieten hierin?

Tip #5 – Bierpakket

Met de zomer in het vooruitzicht is een biertje op z’n tijd goed te doen. Denk aan een pakket met bieren van over de hele wereld, speciaalbier of bijvoorbeeld een gepersonaliseerd en bedrukt alcoholvrij pakket.

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?