Skip to content

De aankoopmakelaar die naast je staat

We vinden de woning die past bij jouw wensen en budget. En dat zonder dat je te veel betaalt.

   → Samen vinden we jouw droomwoning!

Loop je er ook tegen aan dat je weer overboden bent? 

Vele van onze klanten hebben hetzelfde ervaren als jij. Daarom schakelen ze ons in, wij zijn namelijk in 70% van de gevallen in één keer succesvol.

Wil je verhuizen naar Rotterdam of wil je weg uit de stad en gaan wonen in  een omliggende plaats als Ridderkerk of Barendrecht? Als je wilt verhuizen ga je op zoek naar het huis of appartement dat het beste bij jullie past en bij jullie wensen en budget. Maar wanneer biedt je te weinig voor jouw huis en wanneer betaal je veel te veel? Beide wil je voorkomen toch? 

Stuur vrijblijvend een Whatsapp bericht of bel of mail ons om meer over de kosten en de mogelijkheden te ontdekken.

App de makelaar

Als aankoopmakelaar zijn we volgens onze klanten een makelaar die naast je staat. Wil je dat zelf eens ervaren? Of wil je meer zekerheid over onze werkwijze van onze klanten?

Bekijk dan onze recensies

 

Dit levert een aankoopmakelaar uit Rotterdam je op als je een huis gaat kopen 

Met een aankoopmakelaar wordt je per definitie veel serieuzer genomen door de verkopende partij!. 

Een huis koop je niet elke dag, in tegenstelling tot onze makelaars, die bijna elke dag een huis aan- of verkopen. Het onderhandelen van een huis is geen spelletje, maar een ingewikkeld proces. Zeker in Rotterdam, waar het aanbod zo enorm klein en de vraag zo groot is. 

Daarnaast is onderhandelen geen rationeel proces. Door de band die je in korte tijd met het huis opbouwt, komt er ook emotie bij kijken.

Daarom helpen we je als aankoopmakelaar uit Rotterdam op de volgende manieren:

  1. De eerste bezichtiging: we geven je tips waar je de eerste bezichtiging op moet letten, zodat je zeker weet dat je een goed beeld van het huis of appartement krijgt. 
  2. De tweede bezichtiging: dan gaat onze makelaar met je mee en en bespreekt de voor- en nadelen van de woning met jullie. Soms moet er voor een woning zo snel beslist worden, dat we gelijk met de eerste bezichtiging al mee gaan. 
  3. Contact: we zijn jouw contactpersoon en zorgen voor professioneel contact met de verkoopmakelaar en de verkopers.
  4. Het juiste startbod: wat moet je bieden? Daar geven we je goed advies over. Een huis heeft een bepaalde waarde, maar welk bod is in de huidige markt realistisch? 
  5. Check: voor een juiste beslissing, checken we het kadaster, of er geen vervuilde grond is, het bestemmingsplan en of de VvE financieel gezond is.
  6. Advies tijdens het onderhandelingsproces: wat doe je als jullie bod niet wordt geaccepteerd? Kan er nog een nieuw bod uitgebracht worden? Wat moet je dan bieden? Onze makelaars doen de onderhandelingen voor je, zodat je zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. 
  7. Koopovereenkomst: wij controleren de koopovereenkomst en kijken of alles klopt.
  8. De laatste controle en de handtekening bij de notaris: we zijn eruit met de verkoper. En is je financiering is rond? Gefeliciteerd. Net voor het tekenen van de akte bij de notaris gaan we nog een keer naar jullie nieuwe huis voor de laatste inspectie. In een leeg huis kunnen ineens gebreken opduiken! Is dat niet het geval, dan kun je met een gerust hart tekenen. We zien het snel als blijkt dat er iets grondig mis is. 

Wil je meer zekerheid over de aankoop van jouw nieuwe huis?

Neem dan vrijblijvend contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam, via Whatapp of voor een telefonische kennismaking.

Plan een kennismakingsgesprek

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?