Skip to content

Dé aankoopmakelaar van Rotterdam

Wij vinden jouw huis in Rotterdam die past bij jouw wensen en budget, zonder dat je te veel betaalt.

   → Samen vinden we jouw droomwoning!

Loop je koophuis niet mis en schakel de hulp in van een goede aankoopmakelaar uit Rotterdam

Wanneer een goede aankoopmakelaar uit Rotterdam je meer oplevert dan kost. Ontdek hoe wij jou helpen aan je nieuwe woning, met meer dan 20 jaar ervaring in hartje Rotterdam Barendrecht of Ridderkerk.

Wil je verhuizen naar Rotterdam of wil je weg uit de stad en gaan wonen een omliggende plaats als Ridderkerk of Barendrecht? Als je dan wilt verhuizen naar ga je op zoek naar het huis of appartement dat het beste bij jullie past bij jullie wensen en budget. Maar wanneer bied je te weinig voor jouw huis en wanneer betaal je veel te veel? Beide wil je voorkomen toch? 

Als je die gevonden hebt, maak je een afspraak voor een bezichtiging. Na die bezichtiging weet je het zeker: je wil dat huis graag hebben. Waarschijnlijk zijn jullie niet de enige kijkers. Daarom is het belangrijk om snel te schakelen en een goed bod uit te brengen. Want wat zou het balen zijn als de woning voor je neus wordt weggekaapt door een andere koper, die sneller was of een beter bod deed. 

Aankoopmakelaar Rotterdam van der Wiel Makelaardij

Wil je voorkomen dat je teleurgesteld wordt en jouw ideale woning aan een ander wordt verkocht? Schakel onze aankoopmakelaars uit Rotterdam dan in. Die investering verdien je dan zeker terug!

Stuur vrijblijvend een WhatsApp-bericht of bel of mail ons om meer over de kosten en de mogelijkheden te ontdekken.

Stuur vrijblijvend een bericht

Meer info over Whatsapp Woning Alert

Wij zijn de aankoopmakelaar van Rotterdam

Met ons kantoor midden in Rotterdam, midden in de wijk IJsselmonde, kennen wij de wijken IJsselmonde, Lombardijen, Beverwaard, Zuidwijk, Pendrecht erg goed. En ook in plaatsen als Ridderkerk en Barendrecht zijn we goed bekend. We kennen de huizenmarkt, weten wat huizen wel en niet waard zijn en geven je de beste support.

Als aankoopmakelaar zijn we volgens onze klanten een makelaar die naast je staat. Wil je dat zelf eens ervaren? Of wil je meer zekerheid over onze werkwijze van onze klanten?

Bekijk dan onze recensies

Aankoopmakelaar Rotterdam Van der Wiel Makelaardij

Dit levert een aankoopmakelaar uit Rotterdam je op als je een huis gaat kopen 

Met een aankoopmakelaar wordt je per definitie veel serieuzer genomen door de verkopende partij!

Een huis koop je niet elke dag, in tegenstelling tot onze makelaars, die bijna elke dag een huis aan- of verkopen. Het onderhandelen van een huis is geen spelletje, maar een ingewikkeld proces. Zeker in Rotterdam, waar het aanbod zo enorm klein en de vraag zo groot is. 

Daarnaast is onderhandelen geen rationeel proces. Door de band die je in korte tijd met het huis opbouwt, komt er ook emotie bij kijken.

Daarom helpen we je als aankoopmakelaar uit Rotterdam op de volgende manieren:

  1. Zoekservice: wij zoeken met je mee in het actuele woningaanbod. Je krijgt de woningen via WhatsApp voorgesteld, waarna je een bezichtiging kunt aanvragen. (Alleen bij het premiumpakket)
  2. De bezichtigingen: onze makelaar geeft tips waar je op moet letten of gaat met je mee en bespreekt de voor- en nadelen van de woning met jullie. 
  3. Check: voor een juiste beslissing, checken we het kadaster, of er geen vervuilde grond is, het bestemmingsplan en of de VvE financieel gezond is.
  4. Het juiste startbod: wat moet je bieden? Daar geven we je goed advies over. Een huis heeft een bepaalde waarde, maar welk bod is in de huidige markt realistisch? 
  5. Onderhandelingen & koopovereenkomst: Onze makelaars doen de onderhandelingen voor je, zodat je zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. Vervolgens controleren controleren wij de koopovereenkomst en kijken of alles klopt.
  6. Oplevering & inspectie van de woning: Net voor het tekenen van de akte bij de notaris gaan we nog een keer naar jullie nieuwe huis voor de laatste inspectie. In een leeg huis kunnen ineens gebreken opduiken! Is dat niet het geval, dan kun je met een gerust hart tekenen bij de notaris. 

Wil je meer zekerheid over de aankoop van jouw nieuwe huis?

Neem dan vrijblijvend contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam, via WhatsApp of voor een telefonische kennismaking.

Plan een kennismakingsgesprek

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?