In 8 stappen van bezichtigen naar handtekening

  1. De eerste bezichtiging: we geven je tips waar je de eerste bezichtiging op moet letten, zodat je zeker weet dat je een goed beeld van het huis of appartement krijgt. 
  2. De tweede bezichtiging: dan gaat onze makelaar met je mee en bespreekt de voor- en nadelen van de woning met jullie. Soms moet er voor een woning zo snel beslist worden, dat we gelijk met de eerste bezichtiging al mee gaan. 
  3. Contact: we zijn jouw contactpersoon en zorgen voor professioneel contact met de verkoopmakelaar en de verkopers.
  4. Het juiste startbod: wat moet je bieden? Daar geven we je goed advies over. Een huis heeft een bepaalde waarde, maar welk bod is in de huidige markt realistisch? 
  5. Check: voor een juiste beslissing, checken we het kadaster, of er geen vervuilde grond is, het bestemmingsplan en of de VvE financieel gezond is.
  6. Advies tijdens het onderhandelingsproces: wat doen we als jullie bod niet wordt geaccepteerd? Kan er nog een nieuw bod uitgebracht worden? Wat moet je dan bieden? Onze makelaars doen de onderhandelingen voor je, zodat je zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. 
  7. Koopovereenkomst: wij controleren de koopovereenkomst en kijken of alles klopt.
  8. De laatste controle en de handtekening bij de notaris: zijn we eruit met de verkoper? En is je financiering is rond? Gefeliciteerd. Net voor het tekenen van de akte bij de notaris gaan we nog een keer naar jullie nieuwe huis voor de laatste inspectie. In een leeg huis kunnen ineens gebreken opduiken! Is dat niet het geval, dan kun je met een gerust hart tekenen bij de notaris. 

Nieuw huis op het oog? Twijfel niet langer en kies voor Van der Wiel als aankoopmakelaar!

Hulp bij het kopen van je huis

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?