Skip to content

In 6 stappen je huis kopen

Van de eerste bezichtiging, het juiste bod tot aan de handtekening bij notaris. Zo koop je jouw nieuwe huis.

   → Samen vinden we jouw droomwoning!

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

In 6 stappen van bezichtigen naar handtekening

  1. Zoekservice: wij zoeken met je mee in het actuele woningaanbod. Je krijgt de woningen via WhatsApp voorgesteld, waarna je een bezichtiging kunt aanvragen. (Alleen bij het premiumpakket)
  2. De bezichtigingen: onze makelaar geeft tips waar je op moet letten of gaat met je mee en bespreekt de voor- en nadelen van de woning met jullie. 
  3. Check: voor een juiste beslissing, checken we het kadaster, of er geen vervuilde grond is, het bestemmingsplan en of de VvE financieel gezond is.
  4. Het juiste startbod: wat moet je bieden? Daar geven we je goed advies over. Een huis heeft een bepaalde waarde, maar welk bod is in de huidige markt realistisch? 
  5. Onderhandelingen & koopovereenkomst: Onze makelaars doen de onderhandelingen voor je, zodat je zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. Vervolgens controleren controleren wij de koopovereenkomst en kijken of alles klopt.
  6. Oplevering & inspectie van de woning: Net voor het tekenen van de akte bij de notaris gaan we nog een keer naar jullie nieuwe huis voor de laatste inspectie. In een leeg huis kunnen ineens gebreken opduiken! Is dat niet het geval, dan kun je met een gerust hart tekenen bij de notaris. 

Verhuisplannen? Twijfel niet langer en kies voor Van der Wiel als aankoopmakelaar!

Hulp bij het kopen van je huis

Aankoopadvies, met keuze uit vier aankooppakketten

Bij ons aankoopadvies maak je de keuze tussen vier pakketten, budget, basis, premium of excellent.  Het grote voordeel van premium en excellent is dat wij je helpen met het zoeken naar je nieuwe woning. Je krijgt woningen voorgesteld via WhatsApp en daarna gaan we mee naar de bezichtiging. Hieraan gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, zodat we je wensen kunnen bespreken.

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?