Blogs

De bezichtiging, waar moet jij als koper op letten?

Heb je online jouw potentiële droomwoning gevonden? En past het ook nog eens in je budget? Dan wil je deze woning natuurlijk in het echt bezichtigen. Of het nou een open huis is of een bezichtiging met alleen de verkoopmakelaar, bij beide zijn veel zaken waar je op moet letten.

Ken je wijk | Ridderkerk Bolnes

Het dorp Bolnes is onderdeel van de gemeente Ridderkerk en ligt aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Kom de ins en outs te weten van deze wijk in deze blog.

 

Ken je wijk | Lombardijen

De wijk Lombardijen werd begin 1960 gebouwd als zelfstandige woonwijk en is sinds 1991 onderdeel van de deelgemeente IJsselmonde.

 

Van der Wiel Makelaardij gaat woningen livestreamen!

We kennen allemaal de voorbeelden; als een huis op Funda komt, ben je meestal al te laat. De mogelijkheid voor bezichtigingen zijn dan vaak al volgepland. Vind jij dat ook zo frustrerend? Lees verder!

 

De 3 meest waarde-verhogende verbouwingen of moderniseringen van je huis

Wordt een woning meer waard door de verbouwing? Je zult het je vast wel eens afgevraagd hebben. We zetten de 3 meest waarde-verhogende verbouwingen voor je op een rijtje.

 

Ken je wijk | Oud-IJsselmonde

Oud-IJsselmonde: de wijk gelegen aan de ‘Nieuwe Maas’. Eigenlijk is Oud-IJsselmonde ook weer opgesplitst in twee wijken namelijk ‘de Veranda’ en ‘Oud-IJsselmonde’ (de dorpskern).


Ken je wijk | Charlois

Ziet er chique uit, dat ‘Charlois’. Helemaal als je het probeert uit te spreken zoals je bavarois zegt. Maar zo noemen de inwoners van Charlois hun wijk niet! Sjaarloos in Rotterdam Zuid, daar hebben we het over.

 

Eerst kopen of eerst verkopen ?

Verkoop ik eerst mijn huidige huis voor ik ga bieden op een andere woning? Of kan ik beter alvast eerst een nieuw huis kopen? Links om of rechts om… je loopt altijd een risico. We zetten de voor- en nadelen van deze opties voor je op een rij.

5 tips voor vaderdagcadeaus in en rondom het huis

Moederdag is nog maar net achter de rug, en het is al bijna Vaderdag! In deze blog geven we je 5 tips voor vaderdagcadeaus in en rondom het huis.

 

Ken je wijk | Beverwaard

We trappen af met… de Beverwaard! Want wist je dat we daar door je jaren heen al zo’n 250 woningen hebben verkocht? Daarom kunnen wij je heel wat vertellen over deze levendige wijk!

 

Zelf je huis verkopen?

De huizenmarkt is de afgelopen tijd flink veranderd. Het woningaanbod is krap, en de verkoopprijzen blijven stijgen. Het lijkt het erg makkelijk om zelf je huis te verkopen. Maar is dat wel zo verstandig?

 

5 tips voor moederdagcadeaus in en rondom het huis

Het is bijna Moederdag! In dit artikel geven we je 5 tips voor moederdagcadeaus in en rondom het huis.

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?