Gratis online waardepaling

De online waardebepaling is een gratis online rekentool van Van der Wiel Makelaardij. Binnen 2 minuten krijg je een rapport met een geschatte waarde van jouw woning per email.

Gratis binnen 2 minuten de waarde van uw woning

Plan direct online een afspraak

Wil je binnen twee minuten weten wat jouw woning ongeveer waard is? 

Met onze gratis rekentool ontvang je per mail een waarde indicatie van jouw huis. We checken online de benodigde informatie van jouw huis zoals bouwjaar, type woning woon- en perceeloppervlakte. Die informatie vergelijken we met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij jou in de buurt. 

Door onze online waarde-indicatie kun je beter een inschatting maken of het nu slim is om jouw huis te verkopen en welke verkoopprijs je kunt verwachten. Wil je precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop? Plan dan online een vrijblijvende waardebepaling in. Onze makelaar komt dan bij je langs en vertelt je de verwachte verkoopwaarde van jouw woning.

Plan direct online een afspraak

Let op: een online waardebepaling is geen taxatie. Je hebt nog steeds een taxatierapport nodig voor de financiering van jouw huis of het veranderen van je hypotheek. 

Ontdek binnen 2 minuten wat uw woning waard is. Klik hier en ontvang binnen 2 minuten de gratis waardebepaling. 

Gratis online waardebepaling in 2 minuten

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?