Skip to content

Huis verkopen Rotterdam

Wil je jouw huis in Rotterdam verkopen voor de maximale verkoopprijs en de beste voorwaarde? Laat ons bewijzen dat wij de juiste makelaar zijn.

   → Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

De maximale prijs en de beste deal als je ons jouw huis in Rotterdam laat verkopen

Je kunt jouw huis in Rotterdam eenvoudig verkopen, want er zijn potentiële kopers genoeg. Maar je wilt ook de maximale prijs ontvangen én de beste voorwaarden bedingen. Daar ligt de meerwaarde van een goede makelaar uit Rotterdam.

Waarom verkopen we je huis anders en beter dan andere makelaars uit Rotterdam?

Huis verkopen Rotterdam van der Wiel Makelaardij

Waarom onze klanten zo blij zijn met ons makelaarskantoor uit Rotterdam 

We kennen Rotterdam goed, want we wonen en werken vanuit IJsselmonde al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Daardoor kennen we jouw wijk, de mensen en vooral de huizenmarkt. Daardoor weten we bijvoorbeeld waarom jouw huis of appartement misschien wel €10.000 meer waard is dan een vergelijkbare woning twee straten verderop. 

Maar onze waren vooral zo tevreden over ons vanwege de volgende redenen:

  1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. Ook niet de kosten van de fotograaf, de plattegronden en Funda. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Verkopen we je huis? Dan betaal je een van tevoren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.
  2. Vanwege de gratis Whatsapp woningalert, waardoor kopers voor de officiële online verkoop een bericht krijgen van jouw woning. Nog voordat je huis online te koop staat, zijn er al potentiële kopers.
  3. We hebben een unieke socialmediastrategie waarmee we (met advertenties) een enorm bereik hebben onder ideale kopers. 

Op die manier zorgen wij voor de beste deal: een maximale verkoopprijs en de voorwaarden die jij belangrijk vind. Wil je daar meer over weten? Ontdek hoe wij het verkopen zo makkelijk en ontspannen mogelijk maken. 

Mijn woning verkopen

Meer info over Woning Alert

Je huis in Rotterdam te koop zetten zonder kosten vooraf

Twijfel je of onze makelaars daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan de verkoop van jouw woning in Rotterdam? Zet dan je woning te koop zonder kosten vooraf. We zijn ervan overtuigd dat het ons in die drie maanden lukt je huis naar volle tevredenheid te verkopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden. Wij zetten je huis gratis online, op Funda en we promoten jouw huis op onze socialmediakanalen. We zorgen voor professionele foto’s en een mooie verkoopbrochure.

Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.

Vraag hier gratis om een persoonlijk gesprek om te ontdekken hoe wij jouw huis verkopen!

Ik wil mijn huis verkopen zonder kosten vooraf

Enorm bereik dankzij social media en onze unieke gratis Whatsapp alert

Als je jouw woning wilt verkopen voor de beste prijs, wil je ideale kopers bereiken. Bij ons lukt dat, dankzij onze strategie op social media en onze Whatsapp huizen alert. 

We komen snel in contact met huizenzoekers die een woning in Rotterdam als de jouwe zoeken, maar jouw huis ook kunnen betalen. 

Wil je weten hoe wij jouw huis gaan verkopen in Rotterdam? Ontdek hoe Van der Wiel Makelaardij het verschil maakt.

In 5 stappen jouw huis verkopen

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?