Paardenmarkt 2018

nieuws-160718-afbeelding-2-vanderwiel.jpg15 jul

Heeft u ons ook gezien? Wij stonden op de Paardenmarkt in Oud-IJsselmonde met een leuke fotoactie. De winnaar van deze actie wint een ballonvaart voor twee personen.

Wat de actie inhoudt? In onze stand was een green screen geplaatst. De mensen die graag mee wilden doen met de actie zijn voor dit green screen op de foto gegaan. Onze geweldige fotograaf, Nico den Broeder, heeft bij het bewerken het green screen veranderd in de rivier de Maas. Hierdoor komen de personen op een touw boven de maas te balanceren. De foto’s staan inmiddels op onze Facebookpagina en de foto met de meeste likes wint de ballonvaart. De actie loopt nog tot vrijdag 13 juli 12.00 uur. Wij zijn benieuwd wie de winnaar wordt!

De paardenmarkt in Oud-IJsselmonde wordt elk jaar georganiseerd. Een gezellige sfeer met oude ambachten, variërende kramen, het verhandelen van de paarden en volop attracties voor kinderen. De markt met ruim 200 kramen loopt door allerlei gezellige straatjes in Oud-IJsselmonde, zoals de Koninginneweg en de Bovenstraat.

Wij kijken terug op een hele leuke, zonnige dag op de Paardenmarkt waar wij veel bekende en nieuwe mensen ontmoet hebben. Voor herhaling vatbaar!

« Terug

Scroll naar boven