Huis verkopen? Vraag een makelaar om advies

VD-WIEL_Huis-verkopen-Vraag-een-makelaar-om-advies_1.jpg10 okt

De meeste mensen krijgen na 5 à 7 jaar verhuiskriebels. Tegelijkertijd komen er allerlei belangrijke vragen naar boven. Wat is mijn huis waard? Kan ik mijn hypotheek meenemen? Aan welke praktische zaken moet ik denken? Voor dergelijke vragen kunt u het beste advies vragen aan een makelaar. “Een makelaar begeleidt klanten tijdens het verhuisproces door goed te luisteren en de juiste adviezen te geven. Op deze manier zorgt hij ervoor dat het huis daadwerkelijk verkocht gaat worden tegen de beste prijs”, aldus André Klein, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

“Van der Wiel Makelaardij biedt klanten een gratis waardebepaling aan.”

Waardebepaling

Allereerst is het belangrijk een waardebepaling te laten doen. “Van der Wiel Makelaardij biedt klanten een gratis waardebepaling aan. We onderzoeken hoe we het maximale eruit kunnen halen en geven tips voor waardevermeerdering. Aan de hand daarvan bepalen we de verkoopprijs”, aldus André. Het is eveneens van belang om onze hypotheekadviseur te raadplegen. Hij zal uitzoeken wat financieel mogelijk is op basis van uw inkomen, uw toekomstplannen, de waarde van het huis, de rentestanden, bijkomende kosten, enzovoort.

Afspraak maken

Woning advies

De hypotheekadviseur zal onderzoeken of het verstandig is een nieuwe woning te kopen voordat uw eigen woning verkocht is. Dubbele maandlasten zijn immers niet voor iedereen op te brengen. Verder zal hij nagaan of u uw oude hypotheek mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn. Zeker als u voor langere tijd een laag rentepercentage heeft afgesproken of een spaarhypotheek heeft. André: “Met onze waardebepaling en het advies van de hypotheekadviseur, kunnen we alles op een rijtje zetten voor onze klant. Zo kan hij uiteindelijk beslissen of hij zijn huis daadwerkelijk wil verkopen.”

Makelaarsadvies nodig?

Heeft u makelaarsadvies nodig? Neem dan vooral contact met ons op. Van der Wiel Makelaardij is specialist in uw wijk en kan voor u het best gewenste resultaat behalen. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via het invulformulier op de website. Wij helpen u graag!

Afspraak maken

« Terug

Scroll naar boven