Woning verkoopklaar maken. Zo doet u dat

VD-WIEL_Woning-verkoopklaar-maken-Zo-doet-u-dat_1.jpg05 dec

U heeft besloten uw woning te verkopen. Nu is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken en aantrekkelijke foto’s van uw woning te laten maken. Hiervoor moet u een aantal stappen doorlopen. “Een makelaar kan helpen bij het verkoopklaar maken van een woning. Hij weet precies wat daarvoor nodig is en heeft de juiste contacten om het succesvol te laten verlopen”, aldus Jan-Willem van der Wiel, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Woning verkoopklaar maken

Als u uw woning verkoopklaar gaat maken en de foto’s worden gemaakt, is het van belang dat uw huis er strak uit komt te zien. Dit bereikt u bijvoorbeeld door op te ruimen, de wanden wit te verven of een andere zachte kleur, de gevel te reinigen, de tuin netjes te maken, de ramen te zemen en ga zo maar door.

“Wij laten de woningen van onze klanten altijd door een professionele fotograaf fotograferen die zich alleen bezighoudt met woningfotografie.”

Afspraak maken

Styliste inhuren

“Wij adviseren onze klanten ook weleens om de bank anders neer te zetten, familiefoto’s buiten het zicht te houden, de box en kinderspeelgoed weg te halen en de kattenkrabpaal te verwijderen”, aldus Jan-Willem. “Als klanten dat willen kunnen we ook een styliste voor hen inhuren. Wij werken samen met een stylist die woningen op perfecte wijze weet te presenteren.”

Professionele fotograaf

Voor een succesvolle verkoop van uw woning, is het van belang dat er zeer uitnodigende, mooie foto’s worden gemaakt. Hiervoor kunt u het beste een professionele fotograaf inhuren die gespecialiseerd is in het fotograferen van woningen. Hij weet precies waar hij op moet letten en hoe hij uw woning op zo’n manier op beeld krijgt dat potentiële kopers graag willen komen kijken.

Afspraak maken

Woningfotografie

“Wij laten de woningen van onze klanten altijd door een professionele fotograaf fotograferen die zich alleen bezighoudt met woningfotografie. Wij werken al 10 jaar samen met deze fotograaf. Hij weet precies hoe hij aantrekkelijke, waarheidsgetrouwe foto’s kan nemen. Ook kan hij goed inspelen op ingewikkelde situaties. Zo heeft hij een telescoopmast waarmee hij hoogtefoto’s kan nemen. Dit is bijvoorbeeld handig als er toevallig net een grote bestelbus voor de woning geparkeerd staat”, aldus Jan-Willem.

Informatie huis verkoopklaar maken

Gaat u uw huis verkoopklaar maken en wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. We geven u graag advies. U kunt ons bellen of mailen, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in IJsselmonde. De koffie staat klaar!

Afspraak maken

« Terug

Scroll naar boven