Ken je wijk | Beverwaard

We trappen af met… de Beverwaard! Want wist je dat we daar door je jaren heen al zo’n 250 woningen hebben verkocht? Daarom kunnen wij je heel wat vertellen over deze levendige wijk!

De Beverwaard ligt tussen Oud-IJsselmonde en Ridderkerk Bolnes in en telt 12.270 inwoners. Het is een vrij nieuwe wijk, gebouwd tussen 1978 en 1990. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De straatnamen van de Beverwaard zijn vernoemd naar kastelen, burchten, landhuizen etc. De Geullestraat is bijvoorbeeld vernoemd naar Kasteel Geulle en de Houdringeweg naar Kasteel Houdringe te De Bilt. Chique toch?

Wat er te doen is in deze wijk?

  • Lekker wandelen en genieten van al het groen in een van de vele parken en groenstroken;
  • Meedoen aan de activiteiten in de wijk, georganiseerd voor jong en oud. Check de agenda voor alle activiteiten;
  • Even winkelen bij winkelcentrum Beverwaard, gevestigd aan de Oude Watering met inmiddels meer dan 22 verschillende winkels en horecagelegenheden;
  • Of wat dacht je van met de kinderen een middag naar speeltuin De Stormpolder? Een goed onderhouden speeltuin met flink wat activiteiten met en op het water;

Kortom: een levendige, veelzijdige wijk met veel voorzieningen! En weet je wat het leuke is? Wij hebben hier regelmatig hele leuke woningen te koop staan 😊  Check onze website voor het actuele aanbod!

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?