Skip to content

Dé makelaar van Barendrecht

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Barendrecht: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Barendrecht.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Verkoop of koop jouw huis in Barendrecht voor de beste prijs met een makelaar die bij je past

Wil je jouw huis in Barendrecht verkopen, maar wel zeker weten dat je de er maximale prijs voor krijgt? Of kun je maar geen geschikt huis in Barendrecht vinden die betaalbaar is en past bij jouw andere wensen en eisen? Laat ons dan bewijzen dat wij de juiste de makelaar in de regio Barendrecht zijn.

Met te koop zetten zonder kosten vooraf, onze gratis Whatsapp alert en ons enorm bereik kunnen we die belofte nakomen! Daarom zijn onze klanten zo tevreden over ons!

Makelaar Barendrecht Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Want een makelaar in Barendrecht vinden is niet moeilijk, waarom zou je dan kiezen voor Van der Wiel Makelaars?

Omdat wij anders zijn dan andere makelaars uit Barendrecht en omgeving. We hebben drie unieke kenmerken hebben waardoor wij zorgen dat jij jouw huis voor het maximale prijs verkoopt. Of we vinden het huis, die jij zoekt voor de beste en laagste prijs:

    1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. Ook niet de kosten van de fotograaf, de plattegronden en Funda. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.
    2. Gratis Whatsapp alert voor kopers: huizenzoekers krijgen voordat een huis uit Barendrecht in de verkoop komt een Whatsapp bericht van ons. Zo loop je nooit meer een huis mis.
    3. Enorm netwerk in Barendrecht: we verkopen en kopen wekelijks huizen in en rondom Barendrecht. We kennen de mensen en de samenstelling van de wijken. Hierdoor bepalen wij altijd de meest gunstige verkoopprijs voor jou.
    4. Een unieke social media strategie met een groot bereik onder huizenzoekers. Daardoor vinden we snel kopers die jouw huis willen kopen en ook voldoende financiële mogelijkheden hebben.

Het is belangrijk om een goed gevoel bij de makelaar te hebben. Wil je meer weten over verkopen of onze makelaars uit de buurt van Barendrecht?

Stuur ons vrijblijvend een bericht via Whatsapp of sms, mail of bel ons om voor een persoonlijk gesprek over jouw huis en situatie.

Professioneel maar persoonlijk

We vinden een persoonlijke band met jou als verkoper of koper meer dan belangrijk. We communiceren niet alleen snel, maar ook op jouw manier. Heb je een vraag, wil je iets bespreken of wil je even rust tijdens het koop- of verkoopproces? Je kunt ons appen, bellen, mailen of bezoeken op ons kantoor. Jij kiest hoe we communiceren.


Plan een kennismakingsgesprek

Huis kopen in Barendrecht

Net buiten Rotterdam, maar toch snel in de buurt van de stad, met een oud en nieuw gedeelte. Omdat Nieuw-Barendrecht veel nieuwbouwhuizen heeft, is het de ideale plaats om vooral rustig te wonen als je werkt in Rotterdam. Met veel jongere inwoners, is Barendrecht ideaal als je een goed huis wilt kopen voor jouw gezin. 

Het aanbod in Barendrecht is klein en de vraag is groot. Wil je meer zekerheid dat je binnenkort een huis in Barendrecht vindt? Meld je aan voor onze gratis Whatsapp woning alert! Wij houden je als eerste op de hoogte van het nieuwe huizenaanbod. Wij helpen je bij het vinden van jouw woning.

Ik wil een huis kopen

Je huis in Barendrecht te koop zetten zonder kosten vooraf

Twijfel je of onze makelaars daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan de verkoop van jouw woning in Barendrecht? Zet dan je woning te koop zonder kosten vooraf. We zijn ervan overtuigd dat het ons in die drie maanden lukt je huis naar volle tevredenheid te verkopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden. Wij zetten je huis gratis online, op Funda en we promoten jouw huis op onze social media kanalen. We zorgen voor professionele foto’s en een mooie verkoopbrochure.

Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.

Ontdek vandaag nog alles over de voordelen van te koop zetten zonder kosten vooraf en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek. 

Mijn woning verkopen

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?