Skip to content

Dé makelaar van IJsselmonde

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in IJsselmonde: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van IJsselmonde.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Welkom bij de juiste makelaar uit IJsselmonde

Wil je jouw huis in IJsselmonde verkopen of wil je gaan verhuizen naar deze wijk? Als je daarom op zoek bent naar een makelaar uit de wijk IJsselmonde: hartelijk welkom. Maak dan kennis met onze makelaars midden uit de wijk IJsselmonde, waar we niet alleen wonen, maar ook werken vanuit ons kantoor op Bredenoord 2. 

Wil je jouw huis uit IJsselmonde verkopen of wil je een huis kopen in IJsselmonde? 80% van de woningen verkopen we in een straal van +/- 3 kilometer rondom ons kantoor in de wijk IJsselmonde.

Makelaar IJsselmonde Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Waarom kiezen klanten voor ons makelaarskantoor in IJsselmonde? 

Maar dat is niet de enige reden waarom klanten zo tevreden over ons zijn. Want bij ons profiteer je van drie onderscheidende kenmerken:

  1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. Ook niet de kosten van de fotograaf, de plattegronden en Funda. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.
  2. Iedereen kan zich aanmelden voor onze Whatsapp alert. Komt er een huis te koop in IJsselmonde? Dan krijg je voor dat het huis online komt (op Funda en de website) van ons een Whatsapp bericht met het aanbod.  
  3. We hebben een enorm netwerk in IJsselmonde, we kennen de huizenmarkt, vergelijkbare woningen en de samenstelling van mensen in de wijk.
  4. Door onze unieke social media strategie bereiken we snel veel potentiële kopers, die jouw huis kunnen en willen betalen. 

Op die manier zorgen we voor een maximale verkoopprijs en kunnen we je snel aan een huis helpen als je graag in de wijk IJsselmonde komt wonen. We halen de beste voorwaarden voor iedere koper en verkoper in IJsselmonde. 

Mijn woning verkopen

Rotterdam IJsselmonde is de wijk van ons makelaarskantoor

IJsselmonde heeft geen geheimen voor ons. Het winkelcentrum Keizerswaard, de scheiding tussen IJsselmonde en Lombardijen, de bushaltes en de tram naar het centrum, de vele basisscholen en natuurlijk Oud-IJsselmonde… 

We kennen elk huis, appartement en flat in de wijk, we weten wat jouw woning waard is en vooral waarom het ene huis meer waarde heeft dan de andere. Zo halen we het maximale uit de verkoop of aankoop van jouw woning: 

  • Wil je een huis in IJsselmonde kopen? Dan weet je zeker dat je niet te veel betaald voor jouw woning! 
  • Wil je jouw woning in IJsselmonde verkopen? Dan zorgen we dat je de maximale prijs ontvangt.

Professioneel maar persoonlijk

We vinden een persoonlijke band met jou als verkoper of koper meer dan belangrijk. We communiceren niet alleen snel, maar ook op jouw manier. Heb je een vraag, wil je iets bespreken of wil je even rust tijdens het koop- of verkoopproces? Je kunt ons appen, bellen, mailen of bezoeken op ons kantoor. Jij kiest hoe we communiceren. 

Plan een kennismakingsgesprek

Van der Wiel Makelaardij

Huis kopen in IJsselmonde

Wil je een huis kopen in IJsselmonde? Bekijk dan ons huizenaanbod en ontdek of er een huis bijstaat die bij jouw gezinssamenstelling en jouw budget past.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Meld je dan aan voor onze Whatsapp Woning Alert en ontvang een appje als we een huis in IJsselmonde in de verkoop zetten. 

Alles over het kopen van een huis

Huis verkopen in IJsselmonde

Wil je verhuizen binnen of buiten de wijk? Laat je dan begeleiden en adviseren door een makelaar uit jouw eigen wijk IJsselmonde. 

Neem contact op en we ontmoeten je graag thuis of op kantoor voor een gratis kennismaking om jouw verkoopwensen te delen.

Alles over het verkopen van een huis

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?