Skip to content

Dé makelaar van Pendrecht

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Pendrecht: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Pendrecht.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Verkoop of koop je huis in Pendrecht met de juiste makelaar die jouw buurt en wijk goed kent

Wil je jouw huis verkopen, maar wel tegen de maximale prijs en met goede voorwaarden? Of wil je verhuizen naar Pendrecht, maar kun je de juiste woning binnen jouw budget maar niet vinden? Dan bewijzen wij dat wij de juiste makelaar uit de buurt van Rotterdam Pendrecht zijn. Wij zorgen voor de beste huizendeal. 

Makelaar Pendrecht Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Waarom zeggen onze klanten dat wij dé makelaar van Pendrecht zijn?

Vanuit ons kantoor in IJsselmonde komen we dagelijks in de wijk Pendrecht. We kennen jouw buurt en weten daarom waarom de ene woning, flat of appartement meer of minder waard is dan de ander. Zo zorgen voor de maximale verkoopprijs en een eerlijke koopprijs. We hebben een groot netwerk in Pendrecht en weten daardoor de ins en outs van de huizenmarkt in de wijk. 

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor onze makelaars kiezen:

  1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. Ook niet de kosten van de fotograaf, de plattegronden en Funda. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij
  2. Klanten maken gebruik van onze gratis Whatsapp Woning alert, waardoor iedereen meteen op de hoogte is van de huizenmarkt en ons aanbod in Pendrecht. We sturen je een bericht met de woning, die in de verkoop komt. Zo ben je altijd als één van de eerste op de hoogte en loop je geen huis meer mis.
  3. We hebben een unieke social media strategie. Samen met ons grote regionale netwerk in Pendrecht hebben we zo een enorm bereik onder kopers en verkopers. 

Het is belangrijk om een goed gevoel bij de makelaar te hebben. Wil je meer weten over je woning verkopen of onze makelaars uit de buurt van Pendrecht?

Stuur ons vrijblijvend een bericht via Whatsapp of sms, mail of bel ons om voor een persoonlijk gesprek over jouw huis en situatie.

Professioneel maar persoonlijk

We vinden een persoonlijke band met jou als verkoper of koper meer dan belangrijk. We communiceren niet alleen snel, maar ook op jouw manier. Heb je een vraag, wil je iets bespreken of wil je even rust tijdens het koop- of verkoopproces? Je kunt ons appen, bellen, mailen of bezoeken op ons kantoor. Jij kiest hoe we communiceren. 

Plan een kennismakingsgesprek

Van der Wiel Makelaardij

Huis kopen in Pendrecht

Wil je wonen in Pendrecht? Dan koop je een huis midden in Rotterdam-Zuid. Een perfecte wijk om te wonen als je in Rotterdam werkt of gaat werken: met een goede metroverbinding ben je zo op je werkadres. Met het winkelcentrum aan de Slinge doe je je dagelijkse boodschappen in je eigen wijk. Je komt in het prachtige Zuiderpark heerlijk tot rust tijdens een wandeling. 

Meld je vandaag nog aan voor onze gratis Whatsapp woning alert. Dan krijg je een bericht van ons aanbod in Pendrecht voordat de woning op Funda en social media komt. Dan loop je jouw toekomstige huis niet meer mis. Wij helpen je bij het vinden van jouw woning.

Ik wil een huis kopen

Huis verkopen in Pendrecht

Bij onze makelaars geniet je van alle voordelen die een regionale makelaar met zich meebrengt. Zo profiteer je van het grote bereik in de buurt. Daarnaast heb je door onze vestiging in IJsselmonde ook de voordelen van een lokale makelaar. We hebben ruime kennis van jouw wijk Pendrecht, want we komen dagelijks in de wijk voor de koop en verkoop van huizen.

Twijfel je of onze makelaars daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan de verkoop van jouw woning in Pendrecht? Zet dan je woning te koop zonder kosten vooraf. We zijn ervan overtuigd dat het ons in die drie maanden lukt je huis naar volle tevredenheid te verkopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden. Wij zetten je huis gratis online, op Funda en we promoten jouw huis op onze social media kanalen. We zorgen voor professionele foto’s en een mooie verkoopbrochure.

Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.

Alles over een huis verkopen

 

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?