Skip to content

De makelaar van Ridderkerk-Bolnes

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen? Of loop jij elke keer een huis mis? Huis kopen of verkopen in Ridderkerk-Bolnes? Ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Ridderkerk-Bolnes.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Lukt het jou maar niet om je huis te verkopen of een huis te kopen?

Zoek je een goede makelaar, omdat je jouw woning in Ridderkerk-Bolnes wilt verkopen of een huis wilt kopen in Ridderkerk-Bolnes? Profiteer dan van ons uitgebreide netwerk in Ridderkerk en omgeving. Wij zorgen voor de maximale verkoopprijs of zorgen dat jij de woning vind voor een prijs die goed bij jouw budget en wensen past. 

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Ridderkerk Bolnes Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Waarom kiezen klanten uit Ridderkerk-Bolnes voor onze makelaars?

  1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. We regelen fotografie, de verkoopbrochure, promotie op social media en zetten jouw huis op Funda. Vooraf spreken we de verkoopkosten. Verkoop je je huis niet? Dan betaal je ons niets!
  2. We hebben een unieke Whatsapp huizen alert, waar iedere koper zich gratis voor kan aanmelden. Dat betekent dat we direct in contact komen met potentiële kopers. Ben je op zoek naar een huis in Bolnes en wil je je daarvoor aanmelden? Loop nooit meer een huis mis.
  3. We hebben een groot netwerk in Ridderkerk-Bolnes en een unieke social media strategie om snel en veel potentiële kopers te bereiken. Zo zorgen wij voor de beste deal. 

Wil je ervaren of de werkwijze van onze makelaars bij jou past? Ontdek dan de voordelen van ons makelaarskantoor uit jouw buurt. Ben je benieuwd hoe wij jouw huis gaan verkopen? Ontdek hoe wij jouw huis in 5 stappen verkopen!

Mijn woning verkopen

Van der Wiel Makelaardij

Huis verkopen in Ridderkerk-Bolnes? Bij ons betaal je geen kosten vooraf. 

Wil je jouw huis verkopen, maar wil je zeker weten dat je jouw huis snel en voor een minimaal bedrag verkoopt?

Dan verkoop je jouw huis in Ridderkerk-Bolnes met zekerheid. Want je betaalt pas makelaarskosten bij de verkoop van jouw woning. Onze makelaars zorgen gratis voor alles wat nodig is voor een goede promotie: fotografie, social media, Funda en de verkoopbrochure. 

Verkopen we jouw huis niet binnen drie maanden? Dan zit je nergens aan vast, betaal je niets en kun je vrijblijvend stoppen met de verkoop. 

Klinkt dat als een goed aanbod?

Meer over het verkopen van mijn huis

 

Huis kopen in Ridderkerk-Bolnes

Wil je wel in Rotterdam wonen, maar toch er net buiten? Dan is Ridderkerk-Bolnes de ideale wijk. Je woont in een stad, maar je ervaart niet de drukte van Rotterdam stad. Ridderkerk-Bolnes is een historisch dorp langs de rivier, met een prachtige oude scheepswerf. Je hebt alles wat je nodig hebt, met een groot winkelcentrum bij de Werf. Het vinden van de juiste woning is niet gemakkelijk. Maar dankzij ons netwerk in Ridderkerk-Bolnes vergroot je de kans enorm. Wil je op de hoogte blijven van ons huizenaanbod in Bolnes? Meld je dan vandaag nog gratis aan voor onze Whatsapp woning alert. Dan krijg je een app-bericht voordat de woning officieel in de verkoop komt. Hulp nodig bij het kopen van een huis?  Vind jouw nieuwe woning

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?