Skip to content

De makelaar van Ridderkerk

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Ridderkerk: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Ridderkerk.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Koop of verkoop je huis met een makelaar die Ridderkerk persoonlijk en goed kent

Zoek je een goede makelaar, omdat je jouw woning in Ridderkerk wilt verkopen voor een maximale verkoopprijs of een huis wilt kopen in Ridderkerk voor een maximale koopprijs? Profiteer dan van ons uitgebreide netwerk in Ridderkerk en omgeving, waardoor we zorgen voor de maximale verkoopprijs of zorgen dat jij de beste woning vindt voor de prijs die jij zoekt!

Vanuit ons kantoor in IJsselmonde, naast Ridderkerk, komen we dagelijks in Ridderkerk voor de koop of verkoop van huizen. Daardoor weten we wat er speelt in de wijken, kennen de samenstelling van mensen in de wijk en vooral: we weten precies de situatie van de huizenmarkt. Zo vergelijken we woningen met elkaar en weten we meteen of een vraagprijs realistisch en haalbaar is of juist niet. Tel uit je winst! Maar dat is nog lang niet alles waarom klanten zo tevreden over ons zijn. 

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Ridderkerk Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Van der Wiel Makelaardij

Huis kopen in Ridderkerk

Ridderkerk is een gezinsvriendelijke plaats om een huis te kopen. Net tegen Rotterdam aan, waardoor je zo op je werk in Rotterdam of snel in Rotterdam-Centrum bent om bijvoorbeeld te shoppen. Als je een huis koopt in Ridderkerk ontloop je de drukte van de stad zelf, zodat jij en je kinderen ongestoord kunnen genieten in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam. Met het grote overdekte winkelcentrum Ridderhof heb je alle winkels binnen handbereik.

Bekijk dan ons aanbod om jouw huis in Ridderkerk te vinden. Zoek je een huis in Ridderkerk die past bij jouw wensen, eisen eén budget? Maar lukt het maar niet en loop je steeds jou ideale huis mis. Ontdek hoe wij je helpen bij het kopen van je huis.

Ik wil een huis kopen

 

Verkoop jouw huis in Ridderkerk zonder kosten vooraf

Wil je jouw huis in Ridderkerk verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs en de beste voorwaarden? Een makelaar duur? Bij ons niet! Zet je woning te koop zonder kosten vooraf. 

We zijn ervan overtuigd dat het ons in die drie maanden lukt je huis naar volle tevredenheid te verkopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden. Wij zorgen vooraf gratis voor een verkoopbord, online promotie, een verkoopbrochure, adverteren op social media, plaatsing op Funda en natuurlijk ons grote netwerk in Ridderkerk.  

Verkopen we je huis in Ridderkerk niet binnen drie maanden? Dan zit je nergens aan vast.

Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.

Mijn woning verkopen

Waarom kiezen klanten voor ons makelaarskantoor in de buurt van Ridderkerk? 

Maar dat is niet de enige reden waarom klanten zo tevreden over ons zijn. Want bij ons profiteer je van drie onderscheidende kenmerken:

  1. We zetten jouw huis in Ridderkerk online zonder kosten vooraf. Dat betekent dat je ons alleen de verkoopkosten betaalt als jouw huis daadwerkelijk verkocht is. 
  2. Iedereen kan zich aanmelden voor onze Whatsapp alert. Komt er een huis te koop in Ridderkerk? Dan krijg je voor dat het huis online komt (op Funda en de website) van ons een Whatsapp bericht met het aanbod.  
  3. We hebben een enorm netwerk in Ridderkerk, we kennen de huizenmarkt, vergelijkbare woningen en de samenstelling van mensen in de wijk.
  4. Door onze unieke social media strategie bereiken we snel veel potentiële kopers, die jouw huis kunnen en willen betalen. 

Op die manier zorgen we voor een maximale verkoopprijs en kunnen we je snel aan een huis helpen als je graag in de wijk Ridderkerk komt wonen. We halen de beste voorwaarden voor iedere koper en verkoper in Ridderkerk en omgeving.

 

Professioneel maar persoonlijk

We vinden een persoonlijke band met jou als verkoper of koper meer dan belangrijk. We communiceren niet alleen snel, maar ook op jouw manier. Heb je een vraag, wil je iets bespreken of wil je even rust tijdens het koop- of verkoopproces? Je kunt ons appen, bellen, mailen of bezoeken op ons kantoor. Jij kiest hoe we communiceren.


Neem contact op

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?