Skip to content

De makelaar van Rotterdam-Zuid

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Rotterdam-Zuid: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Rotterdam-Zuid.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Vind of verkoop jouw huis in Rotterdam-Zuid met de meest succesvolle makelaar uit de buurt

Laat ons bewijzen dat wij de juiste makelaar uit Rotterdam-Zuid voor je zijn:

 1. Wil jij verhuizen naar Rotterdam-Zuid, maar lukt het maar niet om een huis kopen?
 2. Zoek je een makelaar met wie je jouw huis gaat verkopen voor de maximale verkoopprijs en de beste voorwaarden?
 3. Of lukt het jou niet een huis te vinden in Rotterdam, die bij jou wensen en budget past?

Laat ons dan bewijzen dat wij de makelaar van Rotterdam-Zuid zijn. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Zuid: wij zorgen voor de beste koopprijs of het maximale verkoopbedrag. 

We heten je welkom in onze ons kantoor op de Bredenoord, midden in IJsselmonde, hartje Rotterdam-Zuid. We kennen de mensen en de wijken op onze duim. Wij zorgen dat jij als huizenkoper je thuis voelt in Rotterdam-Zuid of dat jij als verkoper met een goed gevoel gaat verhuizen. Of je nu in Rotterdam-Zuid blijft wonen of jouw wijk gaat verlaten. 

Ben jij klaar om jouw huis te verkopen of te kopen en wil je weten hoe wij zorgen voor de beste deal?

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Rotterdam Zuid Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Deze drie eigenschappen maakt ons uniek ten opzichte van andere makelaars uit Rotterdam-Zuid

Je profiteert bij ons van kennis van de wijken van Rotterdam-Zuid, maar ook van:

 1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. We zetten je huis gratis te koop, je betaalt pas bij verkoop van jouw huis. Je betaalt dan een bedrag die we gezamenlijk afspreken: no cure no pay. Verkopen we het huis niet binnen drie maanden? Dan betaal je niets.
 2. Gratis Whatsapp alert. Wil je een huis kopen in Rotterdam-Zuid? Meld je dan aan voor onze huizen alert. Dan krijg je een berichtje van het huis dat te koop komt, voordat ons aanbod online en op Funda komt. Zo ben je er altijd sneller bij. 
 3. Enorm netwerk en unieke socialmediastrategie. We kennen en bereiken veel potentiële kopers die een huis als de jouwe zoeken, maar die ook kunnen betalen. Dat is interessant voor de hoogte van jouw verkoopprijs.

Spreekt je dit aan en wil je een huis kopen of verkopen in Rotterdam-Zuid? Stuur vrijblijvend via Whatsapp of sms een bericht, bel of mail ons of kom even langs in ons kantoor aan de Bredenoord in IJsselmonde.

Neem contact op

Van der Wiel Makelaardij

Huis kopen in Rotterdam-Zuid

Zoek je een huis in Zuid met een makelaar uit de buurt? Wie kan je dan beter helpen dan een makelaar die woont én werkt vanuit Rotterdam-Zuid? Met 20 jaar woon- en werkervaring in IJsselmonde, hartje Zuid, hebben wij een enorm netwerk voor jou opgebouwd. Zo weet je zeker dat je het juiste huis koopt én tegen een eerlijke en realistische prijs. De aankoopmakelaar maakt uiteindelijk het verschil of je een huis wel of niet gaat kopen!

Zoek je een huis dat mooi is, past bij jouw budget en in een wijk staat waar je een goed gevoel bij de hebt? Dan weten wij van onze klanten: ga je je thuis. Wij zorgen voor dat juiste gevoel en dat is waarom onze klanten voor ons kiezen. We geven je het juiste advies bij de aankoop van de woning die je gezien hebt, maar laten je zelf kiezen en beslissen

Alles over het kopen van een huis

 

Huis verkopen in Rotterdam-Zuid

Wil je jouw huis in Rotterdam-Zuid verkopen, maar kun je niet kiezen uit de vele makelaars?

Wij zijn een ervaren makelaar uit Rotterdam-Zuid. We wonen en werken al 20 jaar vanuit IJsselmonde. Daardoor kennen we de huizenmarkt in Zuid erg goed. We kennen de huizen, de mensen, de wijken en de culturen. We weten hoe we jouw huis het beste in de markt zetten, zodat we jouw huis voor het hoogste bedrag verkopen.

Alles over het verkopen van een huis

 

De gespecialiseerde makelaar van de volgende wijken in Rotterdam-Zuid

Wil je meer weten over de wijken van Rotterdam-Zuid waar wij veel werken? Ruim 90% van onze huizen kopen en verkopen wij in deze wijken:

 • IJsselmonde
 • Zuidwijk
 • Pendrecht
 • Vreewijk
 • Ridderkerk-Bolnes

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?