Skip to content

Dé makelaar van Rotterdam

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen of loop jij elke keer een huis mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Rotterdam: ontdek Van der Wiel Makelaardij, dé makelaar van Rotterdam.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Ben je op zoek naar een goede makelaar uit Rotterdam? 

Wil je jouw huis in Rotterdam verkopen, maar kun je niet kiezen uit alle makelaars uit Rotterdam? Laat ons bewijzen dat wij de juiste makelaar zijn.

  • Wil je graag naar Rotterdam verhuizen, maar lukt het je maar niet om een woning in Rotterdam te vinden?
  • Heb je al een aantal keer achter het net gevist bij het kopen van een huis?
  • Wil je graag zeker wilt weten dat je binnenkort eigenaar bent van jouw eigen woning in Rotterdam?
  • Of wil je jouw woning snel en/of voor de maximale verkoopprijs verkopen?

Maak dan kennis met de makelaars Van van der Wiel uit Rotterdam, die zorgen dat jij de juiste woning vindt of jouw woning voor de beste deal verkoopt! Drie dingen maken makelaar van der Wiel uniek: 

  • Je betaalt bij ons geen kosten vooraf: pas betalen als je huis verkocht is. Niet verkocht binnen 3 maanden? Dan betaal je niets!
  • Unieke social media strategie met een enorm bereik om potentiële kopers te bereiken voor een maximale verkoopprijs van jouw huis. 
  • Een unieke Whatsapp Woning alert voor iedereen die een huis wil kopen

Ontdek hier waarom klanten voor van der Wiel kozen: een trotse Rotterdamse makelaar uit IJsselmonde met een 010-gevoel. Maar vooral: die jouw huis verkoopt zonder loze beloftes en zonder gedoe! 

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Rotterdam Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Van der Wiel Makelaardij

Je huis in Rotterdam te koop zetten zonder kosten vooraf

Twijfel je of onze makelaars daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan de verkoop van jouw woning in Rotterdam? Zet dan je woning te koop zonder kosten vooraf. We zijn ervan overtuigd dat het ons in die drie maanden lukt je huis naar volle tevredenheid te verkopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden. Wij zetten je huis gratis online, op Funda en we promoten jouw huis op onze social media kanalen. We zorgen voor professionele foto’s en een mooie verkoopbrochure.

Verkopen we je huis? Dan betaal je een van te voren afgesproken totaal bedrag. Maar pas bij de oplevering en via de notaris. Dat kan je het verrekenen me de overwaarde van je woning. Wel zo makkelijk dus. En zolang je woning te koop staat heb je geen kosten! Dat is Van der Wiel Makelaardij.

Wil jij jouw woning ook verkopen? Maak dan vrijblijvend een afspraak, app, bel of mail ons of loop ons kantoor in IJsselmonde binnen. 

Ik wil mijn woning verkopen zonder kosten vooraf!

 

Koop jouw nieuwe huis in Rotterdam met een goede aankoopmakelaar

Wil je verhuizen naar Rotterdam, maar kun je de juiste woning niet vinden of is het aanbod dat je online vindt te prijzig? Laat ons je dan helpen. We hebben niet alleen een enorm netwerk in Rotterdam, maar kennen ook de mensen, de cultuur en de wijken. Want we wonen én werken vanuit het midden van de Rotterdams wijk IJsselmonde. 

Meld je aan voor onze gratis Whatsapp alert. Voeg ons toe en Whatsapp ons welk soort huis of appartement je zoekt. Weet je al in welke wijk je wilt wonen? Vermeldt dat er meteen bij. Je krijgt meteen een bericht als we een huis gaan verkopen, voordat de woning op Funda staat. 

Voorkom dat je jouw huis misloopt en meld je vandaag nog aan! Ontdek hoe wij als aankoopmakelaar jou helpen bij het vinden van de juiste woning.

In 8 stappen jouw woning kopen

 

Een goed gevoel bij een makelaar uit Rotterdam is enorm belangrijk

Het verkopen van een woning is niet een rationeel proces. Je hebt een band opgebouwd met je huis. Daarom wil je jouw huis met een goed gevoel verkopen, rustig een nieuw huis vinden en zonder problemen en gedoe verhuizen. Dan maakt het niet uit of je nu binnen Rotterdam verhuisd of Rotterdam wilt gaan verlaten.

Onze klanten kozen voor onze makelaars omdat ze ons laagdrempelig vinden. We wonen en werken midden in Rotterdam, IJsselmonde, en kennen jouw buurt en de samenstelling van de wijk en de buurtbewoners. Zo kunnen wij jouw huis ideaal op de kaart zetten of weten we welke buurt of welk huis bij jouw ideale situatie past.

Hoe je met ons contact hebt, bepaal jij. Je kunt ons Whatsappen, bellen, mailen, sms’en of even persoonlijk spreken in ons kantoor in IJsselmonde.

Neem contact op

Professioneel maar persoonlijk

We vinden een persoonlijke band met jou als verkoper of koper meer dan belangrijk. We communiceren niet alleen snel, maar ook op jouw manier. Heb je een vraag, wil je iets bespreken of wil je even rust tijdens het koop- of verkoopproces? Je kunt ons appen, bellen, mailen of bezoeken op ons kantoor. Jij kiest hoe we communiceren.


Neem contact op

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?