Skip to content

Dé makelaar van Vreewijk

Lukt het jou maar niet om jouw woning in Vreewijk te verkopen? Of loop jij elke keer de het juiste huis in de wijk mis? Of je nu een huis wilt kopen of verkopen in Vreewijk: ontdek waarom van der Wiel de makelaar van Vreewijk is.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Haal het maximale uit de koop of verkoop van je huis in Vreewijk met een van onze makelaars

Of je nu koper of verkoper bent: zoek je een makelaar uit de buurt van Vreewijk die het onderste uit de kan haalt als het gaat om de maximale verkoopwaarde? Laat ons bewijzen dat wij de ideale lokale makelaar uit de buurt van Vreewijk zijn. 

Onze klanten kiezen voor onze makelaars en zijn enorm tevreden over ons omdat:

  1. Je betaalt bij ons geen kosten vooraf. Zonder verkoop zit je nergens aan vast. Binnen drie maanden kun je gratis en vrijblijvend opzeggen. 
  2. We hebben een groot netwerk in Vreewijk en omgeving, want we wonen en werken al meer dan 20 jaar in Rotterdam-Zuid. We kennen daardoor de wijk en halen zo het maximale uit de koop of verkoop van jouw huis.
  3. We een unieke social media strategie hebben, met een groot bereik onder kopers en verkopers die jouw huis willen betalen.
  4. We hebben een eigen, unieke gratis Whatsapp alert, waar we een hele lijst met potentiële klanten direct benaderen bij de koop en verkoop van een huis in Vreewijk. Zo loop je nooit meer jouw huis mis en bereiken we potentiële kopers sneller.

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Vreewijk Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Van der Wiel Makelaardij

Huis verkopen in Vreewijk: zonder kosten vooraf

Als je jouw huis in Vreewijk wilt verkopen, wil je dat doen voor de maximale prijs en de beste voorwaarden. Soms snel, soms heb je geen haast. Wat jouw verkoopsituatie ook is: bij ons weet je zeker dat wij jouw huis verkopen binnen de voorwaarden die jij stelt. 

Je betaalt niets tot de officiële verkoop. De promotie doen we gratis, van plaatsing op social media en Funda tot het maken van de verkoopbrochure en professionele foto’s. Je zit nergens aan vast, want verkopen we je huis in Vreewijk niet binnen drie maanden? Dan mag je zonder kosten de verkoop beëindigen.

Mijn woning verkopen

 

Huis kopen in Vreewijk: meld je gratis aan voor onze Whatsapp alert

Vreewijk is van nature een echte stadswijk, met veel drukte en beleving. Een perfecte wijk om een huis te kopen als je onder de mensen wilt zijn.

Heb je de afgelopen tijd een aantal keer een huis in Vreewijk misgelopen of kun je geen geschikte woning vinden die binnen jouw budget past?

Meld je dan gratis aan voor onze Whatsapp woning alert. Dan krijg je van ons een bericht als we weer een huis in Vreewijk in de verkoop doen. Wil je weten hoe je in 8 stappen een huis koopt? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij je helpen bij het kopen van jouw (nieuwe) huis.

Alles over het kopen van een huis

 

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?