Skip to content

Dé makelaar van Zuidwijk

Lukt het jou maar niet om jouw woning te verkopen? Of loop jij elke keer een huis mis? Huis kopen of verkopen in Zuidwijk? Ontdek Van der Wiel Makelaardij dé makelaar van Zuidwijk.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Met een makelaar uit de buurt van Zuidwijk zorg je als koper of verkoper voor beste voorwaarden en prijs 

Wil je jouw huis in Zuidwijk verkopen of zoek je specifiek een woning in deze wijk midden in Rotterdam-Zuid? Ontdek dan hoe wij jouw woning voor de maximale prijs gaan verkopen, of de juiste woning in Zuidwijk voor je gaan vinden. Dat doe je samen met een van onze makelaars die geboren en getogen is in de buurt van Zuidwijk. 

Vanuit ons kantoor in IJsselmonde kopen of verkopen we elke week huizen in Zuidwijk. We kennen daardoor de mensen en de wij. Zodoende garanderen de beste verkoopresultaten met ons verkoopadvies. Dat is het voordeel van een makelaar uit de buurt van Zuidwijk.

Plan een kennismakingsgesprek

Makelaar Zuidwijk Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie

Van der Wiel Makelaardij

Onze klanten zijn om drie redenen erg tevreden:

  1. Verkopen zonder kosten vooraf: wil je jouw huis in Zuidwijk verkopen, dan betaal je, zolang jouw huis niet verkocht is, geen enkele cent. We zorgen gratis voor professionele foto’s, een verkoopbrochure en promotie op social media en Funda. Onze verkoopprijs betaal je pas bij een definitieve verkoop van jouw woning. 
  2. Onze Whatsapp alert: wil je verhuizen naar Zuidwijk? Meld je dan aan voor onze Whatsapp alert en krijg gratis een bericht als er een huis in de verkoop komt met de kenmerken die jij zoekt. 
  3. Enorm netwerk en socialmediabereik: we kennen veel huizenzoekers in de regio Zuidwijk en bereiken heel veel mensen op social media. Daardoor vinden we snel kopers die interesse in jouw huis hebben en jouw vraagprijs kunnen betalen. 

Ben je benieuwd hoe wij jouw huis gaan verkopen? Ontdek hoe wij jouw huis in 5 stappen verkopen!

Mijn woning verkopen

 

Huis kopen in Zuidwijk Rotterdam

Met een ideale metroverbinding, winkels aan de Slinge en grenzend aan het prachtige Zuiderpark is Zuidwijk een ideale gezinswijk om te wonen. Ideaal als je in Rotterdam werkt, maar niet wil wonen midden in Rotterdamse of niet houdt van de drukte van een stad. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons huizen aanbod? Meld je dan aan voor onze Whatsapp Woning Alert en ontvang een appje als we een huis in IJsselmonde in de verkoop zetten. 

Ontdek hoe wij jou helpen bij het vinden van jou ideale huis. In 8 stappen laten we jou zien hoe we samen een huis kopen in Zuidwijk.

Alles over het kopen van een huis

 

Huis verkopen in Zuidwijk met vooraf geen kosten

Wil je jouw woning in Zuidwijk verkopen, maar wel met zekerheid dat je jouw woning snel én voor het maximale bedrag verkoopt?

Zet je woning te koop zonder kosten vooraf: je betaalt pas als we jouw huis verkopen. Niet eerder en voor een prijs die we vooraf samen afspreken. Is jouw huis na drie maanden nog niet verkocht? Dan zit je nergens aan vast, betaal je ons niets en heb je de keuze om te stoppen met de verkoop. Zo vrijblijvend is Van der Wiel.Alles over het verkopen van een huis

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?