Skip to content

Jammer! De woningwaarde valt tegen, hoe komt dat?

Heb je een online waardebepaling aangevraagd, maar viel de waarde tegen? Dat is niet erg! Het gebeurt vaker dat de Online Waardebepaling lager uitvalt dan de werkelijke waarde van je woning. In werkelijkheid heeft de woning dus vaak een hogere waarde. Wil je weten hoe dit komt? Lees snel verder.

   → Gratis en vrijblijvend! Je zit nergens aan vast.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Waardebepaling door onze makelaar

Plan via onderstaande tool vrijblijvend een gratis waardebepaling van je woning in.

⌚ 1 h 30 min
🏡 Bij je thuis

Geen geschikt moment beschikbaar? Plan dan een afspraak via ons kantoor:
E: info@wielmak.nl | T: 010 497 84 41

Van der Wiel Makelaardij

We zien in de praktijk dat de werkelijke waarde van uw woning vaak hoger ligt dan de online waardebepaling. Hoe kan dat dan? 

Twee redenen waarom er vaak verschil optreedt:

  • De 1e reden is dat het online systeem kijkt naar verkochte woningen in het verleden, maar niet voldoende rekening kan houden met de huidige marktomstandigheden. We zien weliswaar dat de prijzen het afgelopen jaar wat gedaald zijn, maar dat populaire woningen nog steeds voor hoge prijzen verkocht worden. En daar houdt het online systeem niet altijd voldoende rekening mee.
  • De 2e reden is dat het online systeem geen rekening houdt met de specifieke positieve kenmerken van je woning. Je hebt misschien wel een bovengemiddeld luxe keuken of badkamer. Of je woning is net wat beter gelegen. Of misschien heeft u wel een fraai aangelegde tuin of een heel gezellig balkon. Dit soort dingen houdt het systeem geen rekening mee, maar laten wij uiteraard wel meetellen als we bij je langs komen voor een gratis waarde bepaling.  En nog een voordeel: wij kunnen je dan gelijk ook tips en adviezen geven om jouw woning voor een nog betere prijs te kunnen verkopen.
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?