Mijn favorieten

Waar hangt de keuze voor een makelaar vanaf?


 

U gaat uw huis verkopen en u wilt het beste resultaat behalen. Wist u dat het verkoopsucces voor het grootste gedeelte afhangt van welke makelaar u kiest? “Er zijn over het algemeen 3 pijlers waarop mensen de keuze voor een makelaar baseren”, aldus André Klein, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.


Naamsbekendheid

Naamsbekendheid is een van de redenen die de doorslag kan geven bij een keuze voor een makelaar. Makelaars worden over het algemeen bekend door makelaarsborden of door mond-op-mondreclame. “Je ziet vaak dat mensen hun keuze baseren op advies van anderen. Als anderen de makelaar vertrouwen en tevreden waren over de verkoop van hun huis, zal hij inderdaad wel te vertrouwen zijn”, aldus André.

“Wij verlenen altijd fullservice aan onze klanten.” 

Klanttevredenheid

Op internet staan er ook talloze makelaarsbeoordelingen. Daar kunt u reviews lezen en zien wat voor cijfer de makelaar heeft gekregen voor klanttevredenheid. Op dit moment staat de beoordeling van Van der Wiel Makelaardij op een 9,0. Dat is een mooi resultaat, waar we erg blij mee zijn. Op lokale marktkennis scoren we het hoogst: een 9,2. We weten precies wat de situatie is op de huizenmarkt  en volgen de ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we een optimale waardebepaling uitvoeren.


Fullservice

De hoeveelheid aangeboden service is over het algemeen ook een doorslaggevende reden voor de keuze voor een makelaar. Wilt u zaken zelf regelen, of alles het liefst aan een deskundige overlaten? “Wij verlenen altijd fullservice aan onze klanten. Ze hoeven ons alleen te voorzien van de juiste informatie. De rest regelen wij. Uit ervaring weten we dat we alleen op deze wijze het hoogst haalbare resultaat kunnen bereiken”, aldus André. “Bovendien scheelt fullservice een hoop tijd. Waar de klant uren tijd in zal moeten steken, doen wij in 5 minuten.”


Keuze makelaar

Heeft u hulp nodig bij een keuze voor een makelaar? U kunt ons altijd bellen of mailen. We reageren vrijwel meteen en geven graag antwoord op uw vragen. Bent u op zoek naar een makelaar in Rotterdam of omgeving? Als u voor Van der Wiel Makelaardij kiest, weet u zeker dat u er niet alleen voor zult staan. Kom gerust langs op kantoor. We zijn open van maandag tot en met vrijdag. Heeft u buiten onze kantooruren vragen aan ons? Geen probleem! Tijdens de (doordeweekse) avonduren zijn wij mobiel bereikbaar voor al uw vragen.