Skip to content

NVM-makelaar Rotterdam

Beter dan de gemiddelde NVM-makelaar uit Rotterdam


Je wilt een huis kopen of verkopen, maar de huizenmarkt in Rotterdam is ontploft. Dat het aanbod enorm klein en de vraag enorm is, hoeven we je niet te vertellen. Maar daardoor is wel de zekerheid weg dat je een betaalbaar huis (snel) kunt vinden.

Met een VBO-makelaar uit Rotterdam als van der Wiel krijg je nog meer zekerheid dan een NVM-makelaar. De zekerheid is dat jij de beste deal bij de koop of verkoop van je huis sluit. Ontdek dat wij als VBO-makelaar meer kwaliteit hebben dan een goede NVM-makelaar uit Rotterdam.

   → Je weet het binnen 2 minuten!

Waarom wij als VBO-makelaar beter zijn dan een NVM-makelaar

Je hebt een bezichtiging gedaan, maar voordat je kon beslissen welk bedrag je wilde bieden, was het huis verkocht. Of je krijgt veel bezoekers, maar geen serieuze biedingen na de bezichtigingen. Misschien kun je als huizenzoeker maar geen huis vinden binnen jouw budget. Of je wilt als verkoper jouw huis minimaal voor €… verkopen. Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden waar onze klanten tegenaan liepen. 

We kennen de huizenmarkt in Rotterdam. We wonen en werken er al meer dan 20 jaar. Dat maakt ons beter dan de gemiddelde NVM-makelaar uit Rotterdam. We kennen de buurten en kennen de samenstelling van mensen goed, want we komen dagelijks in IJsselmonde, Zuidwijk, Vreewijk, Ridderkerk-Bolnes, Pendrecht, Ridderkerk of Barendrecht. 

Zo zorgen we (1) voor een maximale en haalbare verkoopprijs of (2) dat jij een woning krijgt voor een realistische en minimale koopprijs. 

Ontdek de voordelen van de succesvolle Rotterdamse makelaars Van van der Wiel.

Meer over ons

Wat levert een NVM-makelaar uit Rotterdam je precies op?

We zijn al ruim 22 jaar makelaar. Dat kost je niets, dat levert je alleen meer zekerheid en garantie op. 

Het bewijst dat wij de lokale huizenmarkt in Rotterdam heel goed kennen

Onze makelaars werken en wonen in de wijk IJsselmonde, midden in Rotterdam. Wil je daar je huis kopen of je huis verkopen, dan weet je zeker dat wij jouw (nieuwe) buurt goed kennen. We hebben een groot netwerk en weten daardoor meteen wanneer een huis te koop staat. We halen daarnaast de maximale prijs bij de verkoop van je woning, omdat we jouw woning vergelijken met huizen uit de buurt. Je weet meteen welk bedrag realistisch en haalbaar is voor jouw woning. 

Wil je weten wat jouw huis exact waard is? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak. Dan nemen we contact met je op en ontdekken we gelijk of je een goed gevoel bij ons hebt en of we jouw huis binnen jouw wensen en eisen kunnen verkopen.

Ik wil mijn huis verkopen

Wil je een huis in Rotterdam kopen met een succesvolle VBO-makelaar?

Maar ook als koper biedt een makelaar de nodige mogelijkheden. We kennen Rotterdam enorm goed. We zijn dankzij ons netwerk snel op de hoogte van het aanbod in de wijken. Wil je net als ons direct op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze gratis Whatsapp alert.

We zetten jouw huis gratis op Funda

Als consument kun je jouw Rotterdamse woning niet op Funda zetten. Als VBO-makelaar kunnen wij dat wel. Wij plaatsen jouw woning gratis op Funda, zonder dat je ergens aan vastzit!

Gaat er onverhoopt iets mis, verkopen we je woning niet binnen drie maanden of ontstaat er een ander issue. Dan betaal je niets en heb je de VBO-makelaar achter de hand. 

Plan een kennismakingsgesprek

NVM-makelaar Rotterdam van der Wiel Makelaardij

Wij zijn meer dan een NVM-makelaar uit Rotterdam

We zijn niet alleen uniek omdat we een VBO-makelaar zijn. Maar we zijn wel uniek en succesvoller dan de gemiddelde NVM-makelaar omdat we:

  1. Jouw huis in de verkoop zetten zonder kosten vooraf. 
  2. Een enorm netwerk hebben en een socialmediastrategie inzetten waar we enorm veel huizenzoekers bereiken en een bericht kunnen sturen. Dat is ideaal!
  3. Wil je jouw huis niet mislopen? Dan kun je je aanmelden voor onze Whatsapp alert. Dan krijg je een bericht via Whatsapp, voordat ons aanbod op Funda en social media staat. 

Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Whatsapp, telefonisch, via de mail of door langs te komen op ons kantoor. Hartelijk welkom bij van der Wiel. 

Neem contact op

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?