Skip to content

Betrouwbaar hypotheekadvies van Ruben of Jacques

Hoeveel kan je precies lenen? En bespaar je geld als je jouw hypotheek nu oversluit?

   → Eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend!

Twee veel gestelde vragen. Online kun je dat zelf berekenen. Maar bijna altijd is er meer mogelijk dan de online tools aangeven. Want een tool kent jouw persoonlijke situatie niet.

Daarom hebben wij al twaalf jaar een prettige samenwerking  met de professionele hypotheekadviseurs Ruben Steen en Jacques van Eck. Zij hebben allebei ruim 20 jaar ervaring in het hypotheekvak.

Hypotheekadviseurs die achter jou als klant staan

Zij kunnen precies voor je uitrekenen wat jij kunt lenen. Maar ze geven ook advies bij welke bank je je hypotheek het beste af kunt sluiten. Ze zoeken voor jou de laagste rente en de beste voorwaarden. Ze zijn 100% onafhankelijk en vergelijken alle hypotheken voor je. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Het eerste gesprek (ook thuis of online) is altijd gratis en kan eventueel ook ‘s avonds afgesproken worden. Waarom zou dan je geen gesprek plannen? Stel je vragen, ontdek je mogelijkheden en bespaar veel geld!

Ruben Steen
Jacques van Eck

Aanvraag hypotheekadvies

"*" geeft vereiste velden aan

De eerste stap voordat je een woning gaat bezichtigen, is vaak hypotheekadvies aanvragen. Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend hypotheekadvies.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?