Skip to content

Over Van der Wiel Makelaardij

Al heel wat Rotterdammers hebben het samen met ons rond gemaakt: de aankoop of verkoop van hun huis. Maar waarom kies je Van der Wiel? En wie zijn de gezichten achter Van der Wiel Makelaardij?

Wij maken de verkoop of de aankoop van jouw huis rond

Er zijn al veel zeer tevreden klanten die samen met ons de verkoop of de aankoop van hun huis rond hebben gemaakt. En dat voor de maximale verkoopprijs of de laagste koopprijs en de beste voorwaarden.

Met ons neem je makkelijk contact op

Het overkomt onze klanten regelmatig: ze hebben kort na een bezichtiging of als ze thuiskomen na een gesprek bij ons op kantoor ineens nog een brandende vraag. Wil je even napraten of heb je een vraag over de kijkers of het bod? Stel dan eenvoudig via de app je vraag. Dit kan je veel rust geven bij het koop- of verkoopproces

Net zo makkelijk als een Whatsappje sturen voor meer informatie of even langskomen op ons kantoor aan de Bredenoord in IJsselmonde: zo eenvoudig maken wij de verkoop of aankoop van jouw huis.

We kennen je persoonlijk

We kennen jouw buurt, want we wonen en werken er. We houden van laagdrempelig contact, zoals jij dat wil. Appen, bellen, of persoonlijk bij jou thuis of op bij ons op kantoor. Onze makelaars Jan-Willem en Dirk komen bij je langs en maken graag kennis met je. Corina en Eline zijn de assistenten op kantoor en weten ook van jouw woning af als je contact met ons opneemt.

Dat is typisch van der Wiel: professioneel, toegankelijk en persoonlijk. 

Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op of lees hoe onze klanten ons ervaren.

Van der Wiel Makelaardij

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?