DE MAKELAAR OP DE HOEK

De makelaar op de hoek. Dat zijn wij letterlijk, en dat willen we blijven. Een kantoor waar de deur altijd voor u openstaat. We voelen ons ’n echt Rotterdams kantoor. Omdat we sinds de start in 2005 vanuit IJsselmonde actief zijn en de lokale markt goed kennen. Omdat we al zoveel stadsgenoten hebben geholpen. En simpelweg omdat Jan-Willem van der Wiel zelf Rotterdammer is. Met veel plezier begeleiden we het verkooptraject van uw woning in en om de stad. Koopt u ’n woning aan, dan gaan we aanzienlijk verder van huis en ondersteunen we u ook in andere steden en regio’s.

U zult zich snel thuis voelen bij ons. We zijn met vier collega’s: twee makelaars en twee ondersteunende medewerkers. Als uw contactpersoon er niet is, is er altijd wel iemand anders die u kent. Zo kunt u altijd terecht met uw vragen. Zullen we binnenkort persoonlijk kennismaken?

"Doordat we met een klein team zijn, zijn de lijnen kort en krijgt u meteen antwoord op uw vraag als u contact opneemt. Dat is wel zo prettig. Bovendien hebben we geen 9-tot-5-mentaliteit. Ook in de avonduren en in het weekend zijn we u indien nodig graag van dienst."

Neem contact op ▸

profielfoto1-janwillem-overons-vanderwiel.png

Jan-Willem van der Wiel

Makelaar en erkend taxateur

profielfoto2-andre-overons-vanderwiel.png

Andre Klein

Makelaar

profielfoto3-corina-overons-vanderwiel.png

Corina Lommers

Secretaresse

profielfoto4-eline-overons-vanderwiel.png

Eline van der Wiel

Commercieel assistente

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKING!

Samenwerken begint – of begint niet – na een kennismaking. Een persoonlijk gesprek waarin u ons al uw vragen kunt stellen. En waarin wij u veel informatie geven. Daarna kunt ú beslissen of we bij elkaar passen.

maak afspraak ▸
Scroll naar boven