Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van der Wiel Makelaardij

Jan Willem van der Wiel
Jan Willem van der Wiel
Makelaar en erkend taxateur
In 2005 ben ik mijn eigen makelaardij gestart. Samen met mijn medewerkers André, Corina en Eline houd ik mij dagelijks bezig met verkopen en aankopen van woningen voor onze klanten. Daarnaast word ik als erkend taxateur ook regelmatig ingeschakeld om officiële taxaties (voor banken) uit te voeren.
André Klein
André Klein
Makelaar
Ik ben sinds 2014 werkzaam als makelaar bij Van der Wiel Makelaardij. Samen met Jan-Willem ben ik verantwoordelijk voor de aankoop en verkoop van de woningen. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en duidelijke communicatie help ik de verkoper en koper in dit voor hun spannende proces.
Eline van der Wiel
Eline van der Wiel
Commercieel assistente
Na mijn stage als secretaresse ben ik in september 2018 officieel in dienst gekomen. Zodra er een deal is tussen verkoper en koper zorg ik voor de verdere afhandeling van het proces, zoals het opstellen van de koopovereenkomst en het contact met de notaris.
Corina Lommers
Corina Lommers
Secretaresse
Sinds december 2017 ben ik als secretaresse werkzaam bij Van der Wiel Makelaardij. Mijn werkzaamheden liggen voornamelijk bij het proces voordat de woning verkocht is. Daarnaast werk ik, samen met Jan Willem, ook de taxatierapporten uit.