Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van der Wiel Makelaardij

Jan Willem van der Wiel
Jan Willem van der Wiel
Makelaar en erkend taxateur
In 2005 ben ik mijn eigen makelaardij gestart. Samen met mijn medewerkers André, Corina en Eline houd ik mij dagelijks bezig met verkopen en aankopen van woningen voor onze klanten. Daarnaast word ik als erkend taxateur ook regelmatig ingeschakeld om officiële taxaties (voor banken) uit te voeren.
André Klein
André Klein
Makelaar
Ik ben sinds 2014 werkzaam als makelaar bij Van der Wiel Makelaardij. Samen met Jan-Willem ben ik verantwoordelijk voor de aankoop en verkoop van de woningen. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en duidelijke communicatie help ik de verkoper en koper in dit voor hun spannende proces.
Eline van der Wiel
Eline van der Wiel
Commercieel assistente
Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Van der Wiel Makelaardij. Eerst als stagiaire tijdens mijn opleiding, maar als snel veranderde dat naar een fulltime baan als commercieel assistente. Wat mijn bezigheden zijn? Woningen online plaatsen, verkoopbrochures maken, bezichtigingen inplannen en nog veel meer. Ook het contact met verkopers, kopers en het bijhouden van onze social media kanalen behoren tot mijn taken.

Graag help ik u samen met mijn collega's met de verkoop of aankoop van uw woning!
Corina Lommers
Corina Lommers
Secretaresse
Sinds december 2017 ben ik als secretaresse werkzaam bij Van der Wiel Makelaardij. Samen met Eline zorg ik ervoor dat alle administratieve zaken om uw woning te verkopen/kopen geregeld worden. Van het maken van een bezichtigingsafspraak tot het opstellen van de koopovereenkomst; niets is ons te gek.

Daarnaast werk ik, samen met Jan Willem, de taxatierapporten uit en zorg ik ervoor dat het complete rapport naar de opdrachtgever verzonden wordt.

Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen? Of heeft u aankoopbegeleiding nodig? Schroom niet om contact op te nemen! Ik sta u graag te woord om u te voorzien van de juiste informatie. Tot snel!