Skip to content

Dé makelaar van Barendrecht

Van der Wiel Makelaardij
Makelaar Barendrecht Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie
Van der Wiel garandeert:

→ Bereken het binnen 2 minuten! (GRATIS)

Plus- en minpunten volgens Dirk (makelaar Barendrecht)

Barendrecht

Barendrecht, een plaats waar veel forenzen wonen. De gemeente grenst dan ook rechtstreeks aan Rotterdam. De afgelopen jaren is Barendrecht enorm gegroeid, er zijn dan ook veel nieuwbouwwoningen. In de Vinex-wijk Carnisselande wonen veel Rotterdammers die zich hier nog sterk mee verbonden weten.

Barendrecht heeft veel openbaarvervoerfaciliteiten. Er zijn diverse buslijnen, een NS-station en een trambaan in Carnisselande. Met deze verbindingen ben je in mum van tijd in een andere stad, bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht.

Ook kan je in Barendrecht genieten van de rust en de natuur door een wandeling te maken in de Zuidpolder, Oude Maas of Carnisse Grienden. Deze natuurgebieden zijn ook superleuke uitjes voor de kinderen door de aanwezige dieren.

Woning verkopen Barendrecht

Ben je op zoek naar een makelaar in Barendrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze brede kennis van de omgeving halen voor jou het beste bod uit de markt. Er zijn veel geïnteresseerden voor deze geliefde plaats. Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvende waardebepaling bij je thuis.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Gratis online waardebepaling Barendrecht

Vraag jij je ook weleens af hoeveel jouw woning waard is? 

   → Je weet het binnen 2 minuten!
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?