Skip to content

Dé makelaar van Rotterdam Beverwaard

Van der Wiel Makelaardij
Makelaar Beverwaard Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie
Van der Wiel garandeert:

→ Bereken het binnen 2 minuten! (GRATIS)

Plus- en minpunten volgens Dirk (makelaar Beverwaard)

Rotterdam Beverwaard

De Beverwaard ligt tussen Oud-IJsselmonde en Ridderkerk Bolnes in en telt 12.270 inwoners. Het is een vrij nieuwe wijk met hoofdzakelijk eengezinswoningen, gebouwd tussen ca. 1980 en 1990. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 23)

De straatnamen van de Beverwaard zijn vernoemd naar kastelen, burchten, landhuizen etc. De Geullestraat is bijvoorbeeld vernoemd naar Kasteel Geulle en de Houdringeweg naar Kasteel Houdringe te De Bilt. Chique toch?

Het winkelcentrum Beveraard is gevestigd aan de Oude Watering en heeft meer dan 22 verschillende winkels en horecagelegenheden. Je kan meedoen aan de activiteiten in de wijk, georganiseerd voor jong en oud. Check de agenda voor alle activiteiten.

Kortom: een levendige, veelzijdige wijk met veel voorzieningen! En weet je wat het leuke is? Wij hebben hier regelmatig hele leuke woningen te koop staan. 😊 Check onze website voor het actuele aanbod!

Woning verkopen Rotterdam Beverwaard

In Beverwaard verkochten we als makelaar door de jaren heen al zo’n 250 woningen. We zijn regiospecialist in deze Beverwaard en omgeving. Ben je op zoek naar een makelaar in Rotterdam Beverwaard? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Ontdek onze unieke verkoopstrategie en haal het maximale bod uit de markt.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Gratis online waardebepaling Rotterdam Beverwaard

Vraag jij je ook weleens af hoeveel jouw woning waard is? 

   → Je weet het binnen 2 minuten!
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?