Skip to content

Dé makelaar van Rotterdam IJsselmonde

Van der Wiel Makelaardij
Makelaar IJsselmonde Rotterdam Keizerswaard Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie
Van der Wiel garandeert:

→ Bereken het binnen 2 minuten! (GRATIS)

Plus- en minpunten volgens Dirk (makelaar IJsselmonde)

Rotterdam IJsselmonde

IJsselmonde is een ruime, groene wijk aan de zuidoostkant van Rotterdam, tegen Barendrecht en Ridderkerk aan gelegen. Het is een wijk waar veel mensen graag wonen. De wijk kenmerkt zich door veel rustige straten en buurten waar afwisselend eengezinswoningen en appartementen te vinden zijn. De meeste woningen zijn gebouwd tussen 1950 en 1970 en ook een groot deel tussen 1980 en 1990. In overdekt winkelcentrum Keizerswaard kun je heerlijk winkelen, ook als het geen goed weer is. Het Maasstad Ziekenhuis is lekker in de buurt (al hoop je daar natuurlijk niet vaak te komen) , net als het NS-treinstation Lombardijen. Daarnaast kun je met de tram of bus makkelijk naar een ander deel van de stad. Ook met de auto is de wijk goed bereikbaar; er zijn directe verbindingen met de snelwegen A15 en A16.

Langs de oevers van de Nieuwe Maas is de buurt Waterside gelegen. Dit is een buurt met moderne appartementen en eengezinswoningen gebouwd, vaak met uitzicht over het water!

Centraal in de wijk ligt het park De Twee Heuvelen. Dit is een groene oase waar je prachtig kunt wandelen of sporten. Ook het Eiland van Brienenoord is een bijzondere locatie waar je heerlijk kunt recreëren. Ook zijn het Topsportcentrum Rotterdam en het Stadion Feyenoord aan de rand van de wijk IJsselmonde gelegen.

Woning verkopen Rotterdam IJsselmonde

Van der Wiel Makelaardij is als makelaar gevestigd in Rotterdam IJsselmonde en is dé regiospecialist in deze omgeving. Wij kennen de wijk op ons duimpje en zijn op de hoogte van de actualiteit. Sinds 2005 hebben wij al vele honderden woonhuizen en appartementen verkocht in Rotterdam IJsselmonde.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Gratis online waardebepaling Rotterdam IJsselmonde

Vraag jij je ook weleens af hoeveel jouw woning waard is? 

   → Je weet het binnen 2 minuten!
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?