Skip to content

Dé makelaar van Rotterdam Lombardijen

Van der Wiel Makelaardij
Van der Wiel garandeert:

→ Bereken het binnen 2 minuten! (GRATIS)

Plus- en minpunten volgens Dirk (makelaar Lombardijen)

Rotterdam Lombardijen

De wijk Lombardijen werd begin 1960 gebouwd als zelfstandige woonwijk en is sinds 1991 onderdeel van de deelgemeente IJsselmonde. In deze wijk wonen ruim 14.000 mensen, hiervan is meer dan de helft alleenstaand en/of 50-plus. Centraal door de wijk Lombardijen loopt de Spinozaweg, een winkelstraat met een leuk aanbod aan diverse winkels.

Lombardijen is een levendige wijk met veel voorzieningen! In het hart van de wijk is het recent opnieuw aangelegde Spinozapark en de ‘Speeltuin Pascal’. Dit is een leuke speeltuin waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook kinderboerderij De Kooi is in Lombardijen gelegen.

Maar wist je dat er ook een Bijenpark zich in deze wijk bevindt? Dit park is maar enkele dagen per jaar voor het publiek geopend maar door het hele jaar worden door imkers daar honingbijen verzorgd.

Ook heeft Lombardijen meerdere opstapplaatsen voor het openbaar vervoer. Zo is er een eigen NS-station en zijn er door de gehele wijk vele busverbindingen en tramverbindingen. Verder ben je met de auto heel snel op de snelwegen A15 en A29.

Woning verkopen Rotterdam Lombardijen

Rotterdam Lombardijen is erg veelzijdig is en van vele gemakken is voorzien. Al met al een gezellige wijk met een eigen karakter. Wij zijn daarom blij en trots dat wij als makelaar in Lombardijen actief zijn als regiospecialist in deze omgeving. Wij kennen de wijk erg goed en zijn op de hoogte van de actualiteit. Ook je woning verkopen in Lombardijen? Ontdek onze unieke verkoopstrategie.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Gratis online waardebepaling Rotterdam Lombardijen

Vraag jij je ook weleens af hoeveel jouw woning waard is? 

   → Je weet het binnen 2 minuten!
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?