Woning verkopen? Lees onze tips!

Afspraak maken
  • FINANCIËLE VRAGEN
  • TIPS VOOR DE PRAKTIJK
  • ZELF OF SAMEN MET MAKELAAR

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. In deze 6 blogs geven we tips die u hierbij kunnen helpen. Is het wel verstandig om te verhuizen? Waar baseert u de keuze voor een makelaar op? Hoe maakt u de woning verkoopklaar? Hoe regelt u bezichtigingen? Hoe zorgt u ervoor dat de verkoop succesvol is voor zowel de koper als u zelf? Dergelijke zaken en meer zullen wij uitvoerig bespreken.

Blijven of verhuizen?

Denkt u erover uw woning te verkopen maar twijfelt u? Dat is begrijpelijk. Het is een grote beslissing die veel impact kan hebben op uw leven. Als u verhuist gaat u niet alleen in een ander huis wonen, maar u verandert ook van buren en omgeving. Als u blijft heeft dat eveneens gevolgen, zeker als uw woonsituatie niet helemaal ideaal is. Bovendien is het van belang te onderzoeken wat financieel mogelijk en aantrekkelijk is.

Huis verkopen? Vraag een makelaar om advies

De meeste mensen krijgen na 5 à 7 jaar verhuiskriebels. Tegelijkertijd komen er allerlei belangrijke vragen naar boven. Wat is mijn huis waard? Kan ik mijn hypotheek meenemen? Aan welke praktische zaken moet ik denken? Voor dergelijke vragen kunt u het beste advies vragen aan een makelaar. “Een makelaar begeleidt klanten tijdens het verhuisproces door goed te luisteren en de juiste adviezen te geven. Op deze manier zorgt hij ervoor dat het huis daadwerkelijk verkocht gaat worden tegen de beste prijs”, aldus André Klein, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Afspraak maken

Heeft u na het lezen van de blogs vragen over het verkopen van een woning? Of wil u een afspraak over een andere dienst met ons maken? Vul uw gegevens hier in, en we nemen snel contact met u op.

"Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij onze klanten en nemen daarom uitgebreid de tijd voor hen."

Jan-Willem van der Wiel

"Van der Wiel Makelaardij biedt klanten een gratis waardebepaling aan."

André Klein

"Wij laten de woningen van onze klanten altijd door een professionele fotograaf fotograferen die zich alleen bezighoudt met woningfotografie."

Jan-Willem van der Wiel

“Wij gaan altijd voor een win-winsituatie, waarbij zowel de koper als de verkoper tevreden is met het resultaat.”

Afspraak maken

Woning verkoopklaar maken. Zo doet u dat.

U heeft besloten uw woning te verkopen. Nu is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken en aantrekkelijke foto’s van uw woning te laten maken. Hiervoor moet u een aantal stappen doorlopen. “Een makelaar kan helpen bij het verkoopklaar maken van een woning. Hij weet precies wat daarvoor nodig is en heeft de juiste contacten om het succesvol te laten verlopen”, aldus Jan-Willem van der Wiel, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Waar hangt de keuze voor een makelaar vanaf?

U gaat uw huis verkopen en u wilt het beste resultaat behalen. Wist u dat het verkoopsucces voor het grootste gedeelte afhangt van welke makelaar u kiest? “Er zijn over het algemeen 3 pijlers waarop mensen de keuze voor een makelaar baseren”, aldus André Klein, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Bezichtiging tips voor een succesvolle verkoop

Wist u dat de eerste 3 minuten dat de kijkers binnen zijn, bepalend zijn of ze geïnteresseerd worden in uw woning? Daarom is het belangrijk de juiste voorbereidingen te treffen. “Wij geven onze klanten altijd een aantal bezichtiging tips voordat de huisbezichtiging plaatsvindt”, aldus Jan-Willem van der Wiel, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Het juiste makelaar advies voor de voortgang na een huisbezichtiging

Hoe gaat het verder nadat u kijkers bij uw woning gehad hebt? Natuurlijk wilt u uw huis verkopen voor de beste prijs.  Met behulp van het juiste advies van uw makelaar, kunt u dit bereiken. “Het is belangrijk om snel en voortvarend te werk te gaan. Over het algemeen proberen we binnen 2 dagen na de bezichtiging ter zake te komen. Het ijzer wordt immers gemeden als het heet is”, aldus André Klein, makelaar bij Van der Wiel Makelaardij.

Afspraak maken

Heeft u na het lezen van de blogs vragen over het verkopen van een woning? Of wil u een afspraak over een andere dienst met ons maken? Vul uw gegevens hier in, en we nemen snel contact met u op.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

icon-recensies-home-vanderwiel.png

André bedankt voor het verkopen van mijn appartement. Alles is soepel en snel verlopen. Een prima service bij Van Der Wiel!

- Walter Veldhuis

icon-recensies-home-vanderwiel.png

Ik kan het heel lang gaan houden, maar in 1 woord een geweldig kantoor met topmensen die goed weten waar ze het over hebben. Wil ze ook bedanken voor de wederom goede service en aandacht die jullie geven. TOP TOP TOP.

- Linda Ottens-mulder

icon-recensies-home-vanderwiel.png

Van der Wiel Makelaardij is absolutely an amazing estate agent. Our appartment was sold within 3 weeks, André was super helpful, friendly and gave us good advice! Highly recommendable! A big 10 for them!

- Husnah Snel

Waar hangt de keuze voor een makelaar vanaf?

VD-WIEL_Woning-verkoopklaar-maken-Zo-doet-u-dat_2.jpg30 jan U gaat uw huis verkopen en u wilt het beste resultaat behalen. Wist u dat het verkoopsucces voor het grootste gedeelte afhangt van welke makelaar u kiest? “Er zijn over het algemeen 3 pijlers ... lees verder

Woning verkoopklaar maken. Zo doet u dat

VD-WIEL_Woning-verkoopklaar-maken-Zo-doet-u-dat_1.jpg05 dec U heeft besloten uw woning te verkopen. Nu is het tijd om uw woning verkoopklaar te maken en aantrekkelijke foto’s van uw woning te laten maken. Hiervoor moet u een aantal stappen doorlopen. “Een ... lees verder

Huis verkopen? Vraag een makelaar om advies

VD-WIEL_Huis-verkopen-Vraag-een-makelaar-om-advies_1.jpg10 okt De meeste mensen krijgen na 5 à 7 jaar verhuiskriebels. Tegelijkertijd komen er allerlei belangrijke vragen naar boven. Wat is mijn huis waard? Kan ik mijn hypotheek meenemen? Aan welke praktische... lees verder

Blijven of verhuizen?

VD-WIEL_Blijven-of-verhuizen_1.jpg15 aug Denkt u erover uw woning te verkopen maar twijfelt u? Dat is begrijpelijk. Het is een grote beslissing die veel impact kan hebben op uw leven. Als u verhuist gaat u niet alleen in een ander huis ... lees verder
Scroll naar boven