Verkoop je woning in Rotterdam en omgeving voor de maximale prijs

Wil je jouw huis in de regio Rotterdam, Ridderkerk of Barendrecht voor de maximale prijs verkopen? Schakel dan de hulp van onze makelaars in. We werken al meer dan 20 jaar vanuit Rotterdam, Ridderkerk en Barendrecht. Bovendien wonen we zelf in deze regio. Daardoor kennen jouw wijk en weten wat jouw huis, maar ook wat andere huizen en appartementen in de buurt waard zijn. We kunnen uitleggen waarom de ene woning meer waard is dan de ander. Met die kennis zorgen wij dat we jouw huis verkopen voor de hoogst haalbare prijs. 

Direct online een afspraak bij je thuis inplannen?

Plan online een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaar komt bij je langs om de waarde van je woning te bepalen.
Plan direct online een afspraak

Goed gevoel bij een succesvolle makelaar

Een makelaar moet succesvol zijn en de verkoop van jouw huis op een goede manier rond maken. Daarvoor zoek je een makelaar met aantoonbaar goede recensies en die zorgt dat de verkoop probleemloos verloopt. Dan ben je bij Van der Wiel Makelaardij aan het juiste adres.  

Whatsapp ons, bel ons of stuur een mailtje met de informatie van je huis en de verkoopwaarde die je in gedachten hebt. Dan maken we een uitgebreide waardebepaling op maat en nemen snel contact met je op voor een verkoopplan. Jan-Willem en Dirk staan voor je klaar.

Klik hier om te lezen hoe wij in vijf stappen jouw huis voor de maximale prijs en de beste voorwaarden verkopen.

Lees verder

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?