Skip to content

Woning succesvol verkopen

Verkoop je woning in de regio Rotterdam voor de maximale prijs met de makelaar waar je een goed gevoel bij hebt. 

   → Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Verkoop je woning in Rotterdam en omgeving voor de maximale prijs

Wil je jouw huis of appartement in de regio Rotterdam, Ridderkerk of Barendrecht voor de maximale prijs verkopen? Schakel dan de hulp van onze makelaars in.

We werken al meer dan 22 jaar vanuit Rotterdam, Ridderkerk en Barendrecht. Bovendien wonen we zelf in deze regio. Daardoor kennen jouw wijk en weten wat jouw woning, maar ook wat andere huizen en appartementen in de buurt waard zijn. We kunnen uitleggen waarom de ene woning meer waard is dan de ander. Met die kennis zorgen wij dat we jouw woning verkopen voor de hoogst haalbare prijs.

Direct online een afspraak bij je thuis inplannen?

Plan hier online een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaar komt bij je langs om de waarde van je woning te bepalen.

 

Goed gevoel bij een succesvolle makelaar

Een makelaar moet succesvol zijn en de verkoop van jouw huis of appartement op een goede manier rond maken. Daarvoor zoek je een makelaar met aantoonbaar goede recensies en die zorgt dat de verkoop probleemloos verloopt. Dan ben je bij Van der Wiel Makelaardij aan het juiste adres.  

Whatsapp ons, bel ons of stuur een mailtje met de informatie van je huis of appartement en de verkoopwaarde die je in gedachten hebt. Dan maken we een uitgebreide waardebepaling op maat en nemen snel contact met je op voor een verkoopplan. Jan-Willem en Dirk staan voor je klaar.

Klik hier om te lezen hoe wij in vijf stappen jouw huis of appartement voor de maximale prijs en de beste voorwaarden verkopen.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?