WONING VERKOPEN

Eerlijk is eerlijk: het is een belangrijke stap die u gaat zetten. U gaat uw huis verkopen, en dat opent de weg voor ’n verhuizing. Een mooie stap, waarbij u niet over één nacht ijs gaat.

U wilt een zo hoog mogelijk bedrag krijgen voor uw woning, maar u wilt ook goede voorwaarden bedingen. U wilt de verkoop aan een deskundige makelaar overlaten, maar óók op de hoogte gehouden worden. Dan komt het erop aan dat u een makelaar hebt die naast u staat. Zullen we samenwerken?

neem contact op ▸

DE REIS DIE WE SAMEN MAKEN

We zien het verkopen van uw woning als een reis die we samen maken. De bestemming? Een succesvolle verkoop. In het eerste gesprek laten we u precies de route zien die we afleggen. Zo weet u wat u kunt verwachten, en welke afspraken we van tevoren moeten maken. De reis in het kort:

 • 1. Afspraken maken.
  We maken kennis met elkaar, geven u alvast een indicatie van de verkoopprijs, vertellen u meer over onze werkwijze én bespreken onze courtage met u. Mooie gelegenheid voor u en ons om te kijken of we samen een klik hebben. Want al is dat niet nodig voor een goede deal, het is wel zo prettig…
 • 2. Presenteren.
  We verzamelen alle informatie die nodig is voor de verkoop, maken foto’s, stellen een brochure samen en presenteren uw woning op Funda en social media.
 • 3. Bezichtigen.
  Met potentiële kopers plannen we een bezichtiging. De stelregel: zoveel mogelijk afspraken op één dag. Zo hoeft u uw huis maar één keer piekfijn in orde te maken. Wel zo praktisch.
 • 4. Onderhandelen.
  Eén of meerdere kijkers brengen een bod uit. Wij onderhandelen namens u en geven u advies, zodat u de hoogste prijs en de beste voorwaarden bedingt.
 • 5. Ondertekenen.
  Wij zorgen dat het verkoopcontract wordt opgesteld en ondertekend door beide partijen, en dat de notaris tijdig de juiste stukken krijgt.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKING!

Samenwerken begint – of begint niet – na een kennismaking. Een persoonlijk gesprek waarin u ons al uw vragen kunt stellen. En waarin wij u veel informatie geven. Daarna kunt ú beslissen of we bij elkaar passen.

maak afspraak ▸
afbeelding-hypotheekadviseur-verkoop-vanderwiel.jpg

VRAGEN OVER DE HYPOTHEEK

Bij een verkooptraject speelt de hypotheek rol. Van u én van uw potentiële koper. Het is maar wat handig als u dan snel een antwoord hebt. Hoe zit het bijvoorbeeld met eventuele restschuld? Kunt u uw hypotheek meenemen naar uw volgende woning? Hoe kan uw potentiële koper zijn hypotheek het beste rondkrijgen?

Als u tijdens het verkooptraject snel een goed advies wilt hebben, dan denkt onze hypotheekadviseur graag mee. Het is maar dat u ’t weet. 

WELKE PRIJS VRAAGT U VOOR UW WONING?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden bieden wij u een gratis waardebepaling aan. Aan de hand van de staat van uw woning, de omvang, de aantrekkelijkheid van de buurt en de marktcijfers, adviseren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van de verkoop van uw woning.

TIPS VOOR WAARDEVERMEERDERING

Wanneer u dat wenst geven wij u tips waarmee u de waarde van uw huis kunt verhogen. Denk aan het plaatsen van een nieuwe vloer, de renovatie van uw keuken, een herinrichting van uw woonkamer, het energieneutraal maken van uw woning, enzovoort. Belangrijk hierin zijn de financiële mogelijkheden, de wensen en behoeften van u.

WILT U EEN GRATIS WAARDEBEPALING?

laat het ons weten ▸
Scroll naar boven