WONING VERKOPEN

Bent u van plan uw huis te verkopen? Dan is het verstandig om u door een deskundige makelaar te laten adviseren en begeleiden. Ons kantoor heeft oog voor uw persoonlijke situatie, weet exact wat u moet regelen en bij wie u moet zijn. Dit bespaart u veel tijd en moeite.

Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis hebben wij ook oog vooar allerlei juridische zaken die bij de verkoop van belang zijn. En dankzij onze unieke verkoopstrategie garanderen wij u de hoogste verkoopprijs voor uw woning!

neem contact op ▸

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Een huis verkopen is een ingrijpende beslissing. Daar houden wij rekening mee. Als de persoonlijke situatie bekend is, kunnen wij u zo goed mogelijk begeleiden en voor u het beste resultaat zoeken.

Is er bijvoorbeeld sprake van restschuld? Of staat de woning op erfpacht? Wat meldt u wel over uw woning en wat niet? Is dit wel het juiste moment om uw woning te verkopen? Op dergelijke belangrijke vragen geven wij u een transparant en duidelijk antwoord.

afbeelding-persoonlijkebegeleiding-verkoop-vanderwiel.jpg
afbeelding-hypotheekadviseur-verkoop-vanderwiel.jpg

HYPOTHEEKADVISEUR

Voor een aantal belangrijke financiële vraagstukken is het mogelijk om vrijblijvend met onze hypotheekadviseur naar de financiële mogelijkheden te kijken.

Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meenemen naar uw volgende woning? Of is het verstandiger om de hele hypotheek opnieuw af te sluiten? Maar ook: krijgt de potentiële koper zijn hypotheek wel rond? Onze hypotheekadviseur heeft 12 jaar ervaring en kan u duidelijk advies geven in begrijpelijke taal!

VERKOOP KLAAR MAKEN EN BEZICHTIGEN

De bezichtigingsafspraken clusteren wij zoveel als mogelijk. Dit houdt in dat de afspraken op één dag aansluitend op elkaar plaatsvinden. Soms hebben wij op zo`n dag wel 15 afspraken voor 1 woning! Dit heeft veel voordelen. Onder andere dat u uw huis maar één keer verkoop klaar hoeft te maken.

Gaat uw woning binnenkort in de verkoop? Dan zorgen wij er samen voor dat uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor de bezichtigingsdag. Eventueel kan er een styliste langskomen die u adviseert bij het verkoop klaar maken van uw huis.

afbeelding-verkoopklaarmakenenbezichtigen-verkoop-vanderwiel.jpg
afbeelding-tijdelijk-verkoop-vanderwiel.jpg

ONDERHANDELINGEN

Hebben één of meerdere gegadigden een bod uitgebracht? Dan zullen wij u adviseren over de hoogste mogelijke verkoopprijs.

Ook de stappen daarna, zoals het opstellen en tekenen van de koopakte regelen we voor u. We streven ernaar dat aan al uw gewenst voorwaarden is voldaan. Dan pas weten we dat we ons werk als makelaar goed gedaan hebben.

WELKE PRIJS VRAAGT U VOOR UW WONING?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden bieden wij u een gratis waardebepaling aan. Aan de hand van de staat van uw woning, de omvang, de aantrekkelijkheid van de buurt en de marktcijfers, adviseren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van de verkoop van uw woning.

TIPS VOOR WAARDEVERMEERDERING

Wanneer u dat wenst geven wij u tips waarmee u de waarde van uw huis kunt verhogen. Denk aan het plaatsen van een nieuwe vloer, de renovatie van uw keuken, een herinrichting van uw woonkamer, het energieneutraal maken van uw woning, enzovoort. Belangrijk hierin zijn de financiële mogelijkheden, de wensen en behoeften van u.

WILT U EEN GRATIS WAARDEBEPALING?

laat het ons weten ▸
Scroll naar boven