Skip to content

De verkoopmakelaar van Rotterdam

De verkoopmakelaar van Rotterdam die jouw huis verkoopt voor de beste prijs!

   → Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Wil je jouw woning voor de maximale prijs verkopen en ben je daarom op zoek naar de juiste verkoopmakelaar? Ontdek dan hoe onze verkoopmakelaars bijna alles van de huizenmarkt in Rotterdam en omgeving weten en zorgen voor de best mogelijke deal.

We verkopen samen jouw huis voor de hoogste prijs, helpen je ook met onderhandelen en ontzorgen je door al het nodige papierwerk te regelen. Dat scheelt je tijd, kopzorgen en je weet zeker dat bij de verkoop van je huis alles juridisch klopt. Zo zorgen onze verkoopmakelaars met hun werkzaamheden dat je onze makelaarskosten terugverdient.

Onze klanten kiezen voor ons en geven goede recensies, omdat we op drie manieren anders zijn dan andere makelaars in Rotterdam:

  1. Woning te koop zetten zonder kosten vooraf! Het promoten van jouw woning is dus helemaal gratis. Je betaalt ons alleen een vergoeding als we je huis binnen drie maanden verkopen. Lukt dat niet? Dan zit je nergens aan vast en hoef je niets te betalen. Dat betekent 100% no-cure no-pay.
  2. We hebben een gratis Whatsapp huizen alert: ontvang een appje voordat een huis in de verkoop gaat. Vele huizenzoekers in de regio Rotterdam gingen je voor en hebben zich gratis aangemeld. Daardoor bereiken we snel en veel kopers die jouw huis willen en kunnen betalen!
  3. We hebben een groot netwerk in Rotterdam, omdat we al 20 jaar wonen en werken in Rotterdam. Maar we hebben ook een enorm bereik op social media, dankzij een onderscheidende strategie hebben. Daardoor komen we in contact met veel mensen die jouw huis willen kopen en kunnen betalen.

Wil je weten hoe blij andere kopers en verkopers uit Rotterdam met onze verkoopmakelaars uit Rotterdam zijn? Bekijk dan onze recensies

Van der Wiel Makelaardij

Waarom wij jouw ideale verkoopmakelaar van Rotterdam zijn

Onze verkoopmakelaars werken vanuit het hart van Rotterdam, in de wijk IJsselmonde. We komen dagelijks in de verschillende wijken rondom ons kantoor.

Daardoor hebben we gevoel bij jouw wijk, niet alleen in IJsselmonde, maar ook in de wijken Lombardijen, Beverwaard, Zuidwijk, Pendrecht. Daarnaast komen we dagelijks in de plaatsen Ridderkerk en Barendrecht. We hebben plaatselijke informatie van de huizenmarkt en de wijk, waardoor we kunnen uitleggen waarom jouw huis meer of minder waard is dan verwacht. 

Goed en eerlijk advies tijdens het verkopen van je huis

Onze klanten waarderen onze ervaring en begeleiding tijdens het verkoopproces. Wij staan als verkoopmakelaar tijdens het gehele verkooptraject naast je en in een mentorrol. We geven je advies en regelen alles wat nodig is, maar jij hebt de regie in handen en maakt keuzes.

Voor de verkoop van je huis moet je namelijk zelf een goed gevoel hebben, want je verkoopt je huis. En je hebt iets opgebouwd met je huis, of dat nu positief of negatief is.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Whatsapp met alle partijen

Ideaal is onze Whatsapp woning alert. Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden om een bod te doen op jouw woning. Ook jij kunt je hier gratis aanmelden, door een bericht te sturen met je naam en welk type woning jij zoekt.

Daarnaast maken we, uiteraard met jouw toestemming, altijd een groepsapp aan met de verkoper en aankoopmakelaar. Zo is contact laagdrempelig, snel en makkelijk. 

Dat is écht van der Wiel: professioneel en laagdrempelig. 

Wil je weten over de wijze waarop wij jouw huis in Rotterdam voor de maximale prijs verkopen?

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?