Skip to content

Onze zekerheden maken 't gegarandeerd rond:

Verkoop je woning in de regio Rotterdam voor de maximale prijs met de makelaar waar je een goed gevoel bij hebt. 

Altijd de maximale verkoopprijs

Wil je jouw huis of appartement in de regio Rotterdam, Ridderkerk of Barendrecht voor de maximale prijs verkopen? Schakel dan de hulp van onze makelaars in.

Advies bij fotoklaar maken woning

Om het beste bod uit de markt te halen, zorg je natuurlijk dat je woning perfect gepresenteerd wordt. En daar helpen wij je bij! Want voordat de foto's gemaakt worden, komt onze verkoopstyliste bij je langs en geeft je tips en adviezen om je woning 'fotoklaar' te maken.

Videobezichtigingen mogelijk

Het kan voorkomen dat het voor kijkers niet goed uitkomt om op het voorgestelde moment bij de woning aanwezig te zijn, bijvoorbeeld omdat ze te ver weg wonen of omdat ze weinig tijd hebben. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden! We bieden kijkers de mogelijkheid om met een 1-op-1 videobezichtiging rondgeleid te worden door de woning. Iedereen krijgt hierdoor de kans om jouw woning te bezichtigen, waardoor je de woning gegarandeerd voor de hoogste prijs verkoopt!

Specialist in Rotterdam e.o.

Met ruim 22 jaar ervaring kennen we de markt door-en-door. We zijn specialist in Rotterdam en omliggende plaatsen zoals Barendrecht en Ridderkerk. Ieder jaar verkopen we honderden woningen in dit gebied en worden we door tientallen klanten ingeschakeld als aankoopmakelaar.

Geen deal? Geen factuur!

Bij Van der Wiel Makelaardij betaal je pas als je woning verkocht is of als de aankoop succesvol is verlopen. Dus geen kosten vooraf en geen kosten zolang je woning niet verkocht is. En verder werken we met duidelijke all-in prijzen, dus geen verborgen en onverwachte kosten achteraf.

   → Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?