Aankoopadvies

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Of je nu net net begint met zoeken, of al een paar keer overboden bent, bij ons ben je aan het juiste adres. We gaan voor je op zoek naar een woning die aansluit bij jouw wensen, denken mee in het hele aankoopproces en helpen je met het juiste advies.

Vraag nu aankoopadvies aan

Goed aankoopadvies, maar jij beslist

Onze klanten waarderen ons als aankoopmakelaar omdat we tijdens het hele proces naast je staan. We houden het actuele woningaanbod voor je in de gaten en we stellen je op de hoogte als de woning aansluit op jouw wensen. Bij een bezichtiging kijken we kritisch en objectief naar de woning. Zijn er geen gebreken? Is de vraagprijs niet te hoog? Onder andere checken we het kadaster, onderhandelen met de verkopend makelaar en controleren de koopovereenkomst. Zo helpen we je steeds een stapje verder in het aankoopproces om uiteindelijk tot een koop te komen die aansluit bij jouw behoeften.

Aankoopadvies - Recent aangekochte woningen

Aankoopadvies, met keuze uit vier aankooppakketten

Vier aankooppakketten aankoopadvies Van der Wiel Makelaardij Rotterdam

Bij ons aankoopadvies maak je de keuze tussen vier pakketten, budget, basis, premium of excellent.  Het grote voordeel van premium en excellent is dat wij je helpen met het zoeken naar je nieuwe woning. Je krijgt woningen voorgesteld via WhatsApp en daarna gaan we mee naar de bezichtiging. Hieraan gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, zodat we je wensen kunnen bespreken.

In 6 stappen je nieuwe woning aankopen

Aankoopbeoordelingen

Review aankoopadvies Van der Wiel Makelaardij Rotterdam

 

 

Open chat
1
Hoi, hulp nodig?
Hallo,
Kunnen wij je ergens mee helpen?