Skip to content

Dé makelaar van Ridderkerk Bolnes

Van der Wiel Makelaardij
Makelaar Ridderkerk Bolnes Van der Wiel Makelaardij woning huis verkopen kopen taxatie
Van der Wiel garandeert:

→ Bereken het binnen 2 minuten! (GRATIS)

Plus- en minpunten volgens Dirk (makelaar Ridderkerk Bolnes)

Ridderkerk Bolnes

Het dorp Bolnes is onderdeel van de gemeente Ridderkerk en ligt aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Tot het einde van de 19e eeuw was Bolnes weinig meer dan een stuk lintbebouwing langs de Ringdijk en enkele woningen aan het Dijkje. Met de komst van de scheepswerf Boele Bolnes (eind 19e eeuw) groeide ook het aantal woningen in Bolnes. In die tijd werden de leuke authentieke woningen gebouwd aan de Paul Krugerstraat, De Wetstraat en omgeving. Door de jaren heen werd Bolnes steeds meer een ‘plaatsje’ met de benodigde voorzieningen. Zo kwamen er steeds meer woningen zowel flats als eengezinswoningen. Aan de oevers van de Nieuwe Maas zijn moderne appartementen en eengezinswoningen gebouwd, vaak met uitzicht over het water!

Centraal in de wijk ligt winkelcentrum De Werf. Dit is een drukbezocht overdekt winkelcentrum waar de belangrijkste winkels vertegenwoordigd zijn. Ook heeft Bolnes een eigen voetbalclub (SV Bolnes) en een tennisvereniging.

Woning verkopen Ridderkerk Bolnes

De wijk is erg divers, centraal en voorzien van vele voorzieningen! Ben je op zoek naar een woning in deze wijk? Meld je aan voor ons WhatsApp Woningalert. Wil je je woning verkopen in Ridderkerk Bolnes? Wij hebben meerdere geïnteresseerden die hard op zoek zijn naar een woning in deze wijk! Neem gerust vrijblijvend  contact met ons op.

Persoonlijk contact?

Corina van der Veer Secretaresse
whatsapp

Gratis online waardebepaling Ridderkerk Bolnes

Vraag jij je ook weleens af hoeveel jouw woning waard is? 

   → Je weet het binnen 2 minuten!
Open chat
1
💬 Hoi, hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?